Пт, 2024-03-29, 15:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1428 1429 1430 1431 1432 ... 2320 2321 »

 

На Донбасі бойовики впроваджують досвід захоплення заручників, відпрацьований під час другої чеченської війни.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-07-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Журналисты обнаружили в Славянске протоколы военно-полевых трибуналов, которые боевики практиковали во время пребывания в городе.


 

12 липня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, вдень місцями сильний дощ, грози, в окремих районах град, вітер східний, 5-10 м/с, вдень місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, вдень +26...+28 градусів.


 

 

В районі селища Зеленопілля Артемівського району Донецької області вранці 11 липня загинули, за оперативною інформацією, близько 30 осіб.


 

Вы желаете приобрести ноутбук? Значит – покупайте! В наш 21 век без ноутбука жить полноценной жизнью невозможно. Вы едете на дачу и хотите там посмотреть свои любимые фильмы и передачи?


 

В зону ведения антитеррористической операции поступило 10 первых автомобилей от народа.


 

Куди скаржитися львівським абітурієнтам на порушення під час вступу.


 

В реках Карпат ожидается подъем воды до 2 м над текущими значениями. В связи с ожидаемыми сильными осадками, в реках Карпат ожидается подъем воды до 2 м над текущими значениями.


 

 

Територія на Сході України, яка охоплена тепер бойовими зіткненнями, впродовж останніх 48 годин зменшилась.


 

За підсумками оцінки експерти "Енергоатому" зробили висновок, що технологія CANDU є прийнятною для України і компанія AECL може взяти участь у тендері з вибору серійного блоку.


 

 

Силы антитеррористической операции (АТО) также накапливают силы для удара по Донецку с юга.


 

Большинство людей помнит те времена, когда купить билет в Москве в театр или на концерт было достаточно сложно. Сейчас время Интернета.


 

С «Хюндаем» произошло очередное ЧП. Скоростной поезд «Трускавец-Дарница» вчера, 9 июля, около 22.50, за 10 минут до прибытия в столицу, попал в аварию в Беличах под Киевом.


 

Сотрудники Государственной пограничной службы в пункте пропуска "Гоптовка" задержали автомобиль, в котором было обнаружено $2,8 миллиона.


 

 

При нинішніх виборчих нормах, у парламенті знову опиняться проолігархічні політичні проекти – зі старими підходами, звичками і намірами.