Чт, 2024-03-28, 18:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1446 1447 1448 1449 1450 ... 2320 2321 »

 

 

В воскресенье, 15 июня, возле Станицы Луганской взорван пешеходный мост через дорогу на Луганск.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Киеве от побоев умер общественный активист, журналист, защитник Гостиного двора и участник Майдана Владимир Марцишевский.


 

 

Киев должен освобождаться и возвращаться к новой жизни, Майдан - это не палатки, а сила духа, идея.


 

 

Украина и Россия не смогли достичь компромисса по итогам очередного раунда переговоров в Киеве.


 

В Соборе Парижской Богоматери сегодня вечером будут молиться за мир в Украине. В Нотр-Дам-де-Пари состоится Божья литургия за мир в Украине и за упокоение погибших.


 

В Николаеве Служба безопасности задержала 39-летнего гражданина, который занимался вербовкой в Херсонской, Николаевской и Одесской областях потенциальных участников для проведения диверсий на стороне сепаратистов.

 


 

Немає жодних сумнівів, що озброєні бойовики, які тероризують і вбивають громадян України, користуються зовнішньою підтримкою і Росія несе першочергову відповідальність.


 

16 червня в Києві вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +19...+21 градус.


 

 

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області уклала низку угод на утримання і поточний ремонт доріг та штучних споруд.
 


 

 

Правоохоронні відомства зараз активно розслідують діяльність колишнього керівництва Міністерства освіти і науки.
 


 

Хвилина мовчання у всеукраїнський день жалоби була проігнорована телеканалами: так, тривала трансляція програм за розкладом, а на Першому Національному транслювали футбол.


 

Львівські міліціонери виявили цінну знахідку в автогаражному кооперативі «Зірка», що в Шевченківському районі міста, – 43 велосипеди, які в ході оперативних заходів вилучили.


 

Президент Украины Петр Порошенко надеется, что ЕС примет незамедлительное решение о введении секторальных санкций против Российской Федерации.


 

У заяві МЗС підкреслюється, що 14 червня біля посольства РФ в Україні відбулася акція протесту "проти агресивної політики Кремля і російської підтримки дій терористів і сепаратистів.


 

В Харькове во время попытки скрыться задержан боевик-гранатометчик из так называемой группы "Чечена".