Чт, 2024-03-28, 12:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1483 1484 1485 1486 1487 ... 2320 2321 »

 

Українці з Італії готові їхати воювати за Україну. Про це заявив голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький, передає медіа-портал української діаспори VIDIA.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2014-04-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов вважає, що за підтримку тероризму керівництво Росії має відповідати згідно з нормами міжнародного права.


 

У Кримській єпархії Української православної церкви Київського патріархату заявляють, що "влада" півострова розпочала репресії проти їхніх священиків і забирає храми.


 

Посадові особи "Брокбізнесбанку" виявилися причетними до відмивання коштів на суму 50 мільйонів гривень. Столичне управління фінансових розслідувань Міністерства доходів.


 

Біля Слов`янська Донецької області знищено четвертий незаконний блокпост. Про це повідомили в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України.


 

 

На думку Клінтон, США і Європа мають бути чіткими і непохитними у своїх намірах посилити тиск на президента Росії Володимира Путіна.


 

 

В Донецке состоялось рабочее совещание по вопросам формирования отрядов милиции специального назначения.


 

25 квітня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +15...+17 градусів.

 


 

Отныне надзорные органы России имеют право заблокировать социальные сети Facebook и Twitter по всей стране.


 

У четвер вранці 24 квітня у результаті перестрілки в Слов'янську Донецької області загинули двоє людей, ще одну госпіталізовано.


 

Немецкий музыкант итальянского происхождения Давид Мартелло, которого называют "пианистом с площади Таксим", установил свой рояль в Донецке.


 

Я освещала вторую войну в Чечне и видела, на что способен Владимир Путин. Маленькие группы пророссийских преступников могут облегчить исполнение его замыслов.


 

 

Стив Вай входит в десятку лучших гитаристов всех времен, составленную по итогам голосования читателей авторитетных журналов .


 

Фрегат ВМС Украины "Гетьман Сагайдачный" в соответствии с планом боевой подготовки успешно выполнил учебно-боевые задачи в одном из районов Черного моря.


 

Украинские военные отбили ночью атаку экстремистов на военные склады в Артемовске Донецкой области.