Ср, 2024-04-24, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1485 1486 1487 1488 1489 ... 2323 2324 »

 

В Киеве формируют новое подразделение милиции — "Патрульная служба особого назначения". Она будет охранять порядок в городе, бойцов можно будет узнать по черной форме и оружию.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2014-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У центрі Харкова працівники міліції затримали 13 агресивно налаштованих прихильників федералізації держави.


 

Украинец Александр Усик , 26 апреля, одержал 3-ю победу на профи-ринге, победив нокаутом в третьем раунде ганийца Бена Нсафоа.


 

Треба, щоб влада діяла рішуче в рамках закону, треба затримувати сепаратистів і наводити порядок в Україні. Ми хочемо показати, що Харків - це Україна, і ми будемо боротися за це.


 

Високий курс долара до гривні, який зараз спостерігається, пов'язаний з тим, що "ринок перереагував", проте останні два тижні спостерігаються "позитивні тенденції".


 

28 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +20...+22 градуси.


 

У Румунії помічено пересування військових частин до східних кордонів - через Бухарест у напрямку до чорноморського міста Констанца пройшов військовий ешелон.


 

 

Російський громадський діяч Михайло Ходорковський готовий допомогти з поверненням грошей в Україну, отриманих корупційним шляхом.


 

30 квітня в Національному музеї українського декоративного мистецтва відкривається виставка "Ікони святих воїнів" подружжя художників Софії Атлантової та Олександра Клименка.


 

Українці, що мешкають у Криму, можуть проголосувати на президентських виборах на материковій частині України. Про таке повідомив заступник голови ЦВК Андрій Магера.


 

Союз європейських футбольний асоціацій (УЄФА) опублікував список національний федерацій, які подали заявочні досьє на стандартні пакети матчів, а також на півфінали і фінал.


 

26 квітня Папа Римський Франциск прийняв у Ватикані прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, повідомляє радіо Ватикан.


 

Українці з Італії готові їхати воювати за Україну. Про це заявив голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький, передає медіа-портал української діаспори VIDIA.


 

Голова Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов вважає, що за підтримку тероризму керівництво Росії має відповідати згідно з нормами міжнародного права.


 

У Кримській єпархії Української православної церкви Київського патріархату заявляють, що "влада" півострова розпочала репресії проти їхніх священиків і забирає храми.