Пт, 2024-03-29, 02:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1562 1563 1564 1565 1566 ... 2320 2321 »


9 січня в Києві хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2014-01-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Военно-медицинское управление Службы безопасности Украины (СБУ) заключило ряд соглашений на закупку услуг лечебных учреждений на общую сумму 0,5 миллиона гривен.




Активисты призывают Генпрокуратуру отпустить задержанных соратников.




10:00. Активісти Майдану йдуть пікетувати ГПУ. Колона активістів вирушила пікетувати будівлю Генпрокуратури України.



Обычно в поисках лучшей жизни уезжают за границу люди, которым не удалось самореализоваться у себя на Родине. К сожалению, не все могут объективно оценить все плюсы и минусы легкой жизни за рубежом.




Під стінами столичного Лук'янівського СІЗО сьогодні, 7 січня, близько 100 активістів Автомайдану заколядували на підтримку арештованих євромайданівців .




В Україні з 1 січня набула чинності раніше відкладена законодавча норма Податкового кодексу про обов'язкове оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки.




Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко і голова політради партії і фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк привітали українців зі святом Різдва Христового.


Власти Турции уволили из полиции Анкары 350 офицеров. Как отмечают турецкие СМИ, этот шаг является ответом правительства на расследования в отношении соратников премьер-министра Реджепа Тайипа Эрдогана.




Учора, 6 січня, у Надвечір'я Різдва Христового Віталій Кличко привітав активістів Майдану, поспілкувався з ними і скуштував кутю у наметах.



8 січня в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі й вранці слабкий туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +4...+6 градусів.


Активисты донецкого Евромайдана устроили в Сочельник, рождественский вертеп. К традиционным мотивам и колядкам добавились современные герои и идеи.


Координатор штабу національного опору, депутат Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Степан Кубів заявляє про те, що штаб сплатив всі комунальні платежі та плату за оренду Будинку профспілок у Києві 30 грудня 2013 року.

 


В рамках четвертого етапу Кубка світу з біатлону в гонці переслідування кращий результат (8 місце) серед українок показала Юлія Джима.

 


У ніч на 6 січня на території однієї зі шкіл міста Бердичева Житомирської області невідомі особи завалили пам’ятник Леніну.