Пт, 2024-03-29, 17:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1581 1582 1583 1584 1585 ... 2320 2321 »



У суботу, 14 грудня група "Океан Ельзи" виступить в першому складі на сцені Євромайдана на столичному Майдані Незалежності.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




13:10.Мітинг влади на Європлощі транслює в прямому ефірі Перший національний. Опозиції такої честі не надавали.




К Министерству обороны Украины направляется шествие протестующих с Майдана. Люди идут с призывом не применять силу к митингующим.



Сьогодні ввечері, 13 грудня, організатори фестивалю про права людини Docudays UA в Будинку профспілок покажуть фільм про резиденцію президента України Віктора Януковича "Межигір'я".


У Києві між опозиційним мітингом на Майдані Незалежності і провладним, проведення якого заплановано у неділю, 15 грудня, на сусідній Європейській площі, буде організовао нейтральну лінію, щоб уникнути провокацій і сутичок.


"Сердцем Украины является Киев… Если бы в Киеве была настоящая, избранная народом власть, она бы сделала невозможным разгон мирных демонстрантов, и вместе мы бы уже одержали победу".




"Украинские атаманы" добывают очередную победу, на этот раз над "Итальянским громом".



Круглый стол во «Дворце Украина» должен был стать первым шагом к примирению сторон. Однако диалога власти и оппозиции не получилось - президент и премьер отказались выполнять требования Евромайдана.




80 львівських "беркутівців” приїхали до Києва допомагати загонам самооборони Майдану.



Ахметов, Пінчук і Фірташ зберігають гроші в ЄС, тому що вважають, що це більш безпечно, ніж в Україні чи Росії. Однак, якщо з'явиться знак запитання, то вони повинні будуть задуматися про свої дії.



В наше время многие передовые компании в производстве уплотнителей заменяют вулканизованные материалы, силикон, резину на термоэластопластик.



22:20. Стало відомо, що з Севастополя до Києва для участі в масових заходах організовано вирушили близько тисячі осіб.




Українські олігархи можуть масово вивести кошти з країни через політичну нестабільність.



14 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2...-4 градуси.