Пт, 2024-03-29, 03:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1583 1584 1585 1586 1587 ... 2320 2321 »


У демократичному суспільстві можуть бути проведені нові вибори, коли необхідно оновити народну законність, наголошує Європарламент.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



13 грудня в Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг, туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень 0...+2 градуси.


11:15. 5-тисячна колона мітингувальників, які пікетували Генеральну прокуратуру, повернулася на Майдан Незалежності. Колона зайняла одну смугу проїжджої частини та пройшла Кловським узвозом, вулицею Інститутською та повернулася на Майдан Незалежності.



"Леся Українка колись сказала, що неволя ще більш мерзенна, коли вона добровільна". "Тому я бачу, що у нас немає такого спокою, такої байдужості, щоб це терпіти. Ваш опір, наш опір - це наша гідність".


Чиновники совмещают "тяжелое бремя слуг народа с невероятной роскошью на Западе", и непубличный интерес европейской финансовой спецслужбы к их состояниям позволит эффективно влиять на их политическое поведение
.



Мешканці Криму записали відео-відповідь російському журналісту Дмитру Кисельову. Люди заявили на відеокамеру, що вони підтримують євроінтеграцію України.




Сейчас координаторы Евромайдана призвали митингующих формировать колонну, чтобы и отправиться с пикетом к Генеральной прокуратуре. Ожидается, что туда пойдет более тысячи человек.




Супермен медленно двигался перед экскаватором, расчищающим баррикады, не давая тому ехать.




У Європейському парламенті зареєстрований проект резолюції «Про результати Вільнюського саміту і майбутнє Східного партнерства, зокрема щодо України».


В центральной части Украинского государства с определенным тяготением к ее южным и восточным границам на берегу славной реки разместился, не менее славный город, который называется Днепропетровск.



Міністр закордонних справ Німеччини Ґідо Вестервелле закликає український уряд утриматися від насильства і почати реальний діалог, а не тільки його обіцяти.



В Чернигове в этом году был сезон большой археологии. На территории Вала, на площади почти три гектара, работали археологи. Они исследовали место, где когда-то был древний Детинец.




Найгірший сценарій з усіх можливих - "Шахтар" поступається "Манчестер Юнайтед", а "Реал Сосьєдад" програє "Байєру" - реалізовано у заключному турі Ліги чемпіонів.



Гі Верхофстадт заявляє, що члени його політичної сили мають намір постійно перебувати на Майдані Незалежності в українській столиці для підтримки мирної проєвропейської демонстрації.