Чт, 2024-04-25, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1591 1592 1593 1594 1595 ... 2323 2324 »


Попри снігопад на Майдані Незалежності уже зібралося більше 7-ми тисяч людей. Кількість людей на Майдані продовжує збільшуватися, адже приходять потоки мітингувальників з Будинку профспілок і КМДА.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Склад комітету має бути сформований з народних депутатів, зокрема, депутатів які обиралися у мажоритарних округах Києва, депутатів Київради та громадських активістів.




Гасло з пісні гурту «Не биць скотом» є одним з гасел Євромайдану.



«Нас закликають до діалогу, але ніякого діалогу бути не може, доки не будуть виконані три наших умови», - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві.




Один із затриманих пред'явив міліцейське посвідчення, а також повідомляється, що всі троє затриманих перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння.

 

 

 

Обувь из натуральных материалов ценится гораздо выше, нежели модели из искусственных заменителей. Заблуждением является лишь цена такой обуви.



В штабе, находящемся в здании Дома профсоюзов действует, информационный центр. В частности, там происходит запись волонтеров, за помощью обращаются потерявшие родственников и друзей.



Экс-президент Грузии прилетел вчера в Украину. Он поужинал с Виталием Кличко, который возглавляет партию "УДАР".




Президент України Віктор Янукович і президент Російської Федерації Володимир Путін зустрілися в Сочі (РФ).




Від початку протестів Майдан Незалежності відвідали високопосадовці Польщі, Литви, Німеччини, Нідерландів і Канади



В Совете Европы "с беспокойством восприняли" тот факт, что до сих пор в Украине по делу Юлии Тимошенко "не был проведен тщательный анализ возможного влияния на уголовное судопроизводство нарушений статьи 5 .



Міністри юстиції та внутрішніх справ ЄС погодилися на введення тимчасового візового режиму з балканськими країнами. Це рішення було прийнято в четвер, 5 грудня.



21:35. Євромайдан вшанував хвилиною мовчання пам'ять Нельсона Мандели. Яценюк  процитував Манделу: "Все здається неможливим до того моменту, поки це не відбувається".


Дочь лидера оппозиции также требует закрыть заказное дело против ее мамы и полностью поддержала ходатайство группы защитников лидера оппозиции относительно освобождения Юлии Тимошенко.