Пт, 2024-03-29, 03:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1604 1605 1606 1607 1608 ... 2320 2321 »

Россия ужесточает требования к квалификации иностранных граждан, прибывающих на работу в Россию из стран — членов ВТО. Тем, кто не впишется в данные требования, в трудоустройстве на территории России будет отказано.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




20 листопада в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +6...+8 градусів.




До Верховної Ради України прибув Штефан Фюле. Він пройшов кулуарами в сторону кабінетів керівництва парламенту.



Правоохоронці спіймали 25-річну мешканку міста Червонограда Львівської області на шахрайстві.




«Уже договорились до того, что правительство, оказывается, не может составить бюджет без решения вопроса евроинтеграции», - заявил Кличко.




Согласно отчету, Украина сделала уже значительные шаги на пути к упрощенному визовому режиму с Европой.




Якщо Угоду про асоціацію з ЄС не буде підписано, люди вимагають відставки президента і розпуску Верховної Ради. Свої звернення активісти передали президентові.



Рада ЄС із закордонних справ на засіданні в понеділок у Брюсселі не ухвалила остаточного рішення щодо того, чи підписувати Угоду про асоціацію з Україною на Вільнюському саміті 28-29 листопада.




Головний тренер збірної України Михайло Фоменко дав прес-конференцію напередодні найважливішого поєдинку проти збірної Франції.




Курьезным случаем обернулась торжественная церемония встречи президента Азербайджана Ильхама Алиева в Киеве.




19 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.



Запрошення від податкової нібито вже отримали Ані Лорак, Таїсія Повалій та інші. Названі артисти не підтвердили це, а от футболіст Андрій Воронін, який також фігурує в списку, зізнався, що отримав листа від Податкової.




Звільнення - частина програми реформування армії, яка до 2017-го стане повністю контрактною.



За 9 місяців 2013 року "ПриватБанк" перерахував до бюджету понад 1 млрд 746 млн грн, що можна порівняти з річними бюджетами таких українських міст, як Луганськ і Тернопіль, разом узятих.




Експерти в галузі штучного інтелекту прогнозують, що менш ніж за п'ять років офісних працівників зовсім не залишиться, а людину повністю замінять машини.