Чт, 2024-03-28, 15:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1607 1608 1609 1610 1611 ... 2320 2321 »


Політики США критикують Росію за тиск на країни, які прагнуть мати міцніші зв’язки з Європейським союзом. Про це на слуханнях у Сенаті США заявив голова підкомітету з європейських питань комітету з міжнародних відносин Кріс Мерфі.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Найти квартиру без помощи знакомых и родственников, удается далеко не всем. Многие из нас согласятся с тем, что если ты решил снять квартиру, то нужно приготовься к тому, что поиски недвижимости будут достаточно длительными и затратными.


Финансист Витис Арлаускас - о "самочувствии" Литвы в Евросоюзе и мест и России. В государственной финансовой академии состоялась VII Международная научно-практическая конференция "Финансовые механизмы активизации предпринимательства".




DJ Omnia посів 48-ме місце в головному світовому чарті електронної музики Top-100 DJ MAG.




Лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Ірину та Юрія Луценків не пускають в лікарню до екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.




16 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +4...+6 градусів.

Lenovo

 

Если вы любите бренд Lenovo и хотите купить себе новый, надежный, но не дорогой ноутбук от этого производителя, тогда советую посетить онлайн-магазин.




"Нагадаю, 75 кандидатів у 94-му окрузі та 65 - у 223-му. Виникає питання: яким чином друкувати виборчий бюлетень? Чи це не може бути насправді способом зриву виборчого процесу?"



Шість міст подали заявки в Міжнародний олімпійський комітет (МОК) на право проведення в 2022 році зимових Ігор, йдеться в прес-релізі організації.



Нарешті світло в кінці тунелю: завдяки продуманим заходам у боротьбі з кризою Іспанія та Ірландія більше не потребують міжнародної фінансової допомоги. Єврогрупа схвалила такі рішення.



В Европейской комиссии отметили недавнее заявление наблюдательной миссии Европейского парламента в составе Пэта Кокса и Александра Квасьневского о возможности решения Украиной остающихся проблем.




Жителі України витрачають на товари та послуги до 80% своїх доходів, тоді як у Європі лише 30-40%, йдеться в дослідженні консалтингової компанії Jones Lang LaSalle.



Сьогодні, 15 листопада, в касах НСК «Олімпійський» з’явиться ще 2,5 тис. вхідних перепусток на майбутній стиковий матч між збірними України і Франції за вихід на Чемпіонат світу з футболу 2014 року.




Вчера столичный УБНОН совместно с пограничниками задержал самую крупную партию героина за пять лет. Через Украину ее хотели перевезти в ЕС.



Вомак, недавно заключившая контракт с "Кремлевским балетом", сказала в заключение , что не собирается выяснять отношения с бывшим руководством через суд, а "хочет забыть происшедшее как страшный сон".