Ср, 2024-04-24, 23:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1617 1618 1619 1620 1621 ... 2323 2324 »



Берлусконі, даючи інтерв'ю журналісту Бруно Веспе, також заявив, що ніколи не покине Італію, де він зміг досягти успіху. "Я - стовідсотковий італієць. В Італії - моє коріння.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-11-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




8 листопада в Києві хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, вдень +12...+14 градусів.




В Одессе участились случаи, когда пенсионеров в банках при получении пенсии по карточке кассиры любезно просят сообщить им PIN-код... вслух.




Судей поймали в Верховной Раде на маленькой хитрости, по которой они получают из бюджета больше денег, чем положено при выходе не пенсию.




Порошенко, не переходя на личности, назвал виновных: «Де-факто экономика находится под давлением силовиков и налоговиков.



Єкатеринбурзький театр опери та балету в сезоні 2014/2015 поставить оперу Філіпа Гласса "Сатьяграха" про індійського філософа, ідеолога боротьби за незалежність Індії Махатму Ганді.




Українські політики і експерти підбили підсумки виконання Україною плану дій візової лібералізації (ПДВЛ) з Євросоюзом. Висновки виявилися невтішними.




Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що влада відмовляється вирішити питання Юлії Тимошенко через домовленості між президентами України і Росії.



В жизни есть много вопросов, которые возможно решить только после консультации со знающим человеком, особенно если это касается знаний о праве.



82% опрошенных хотели бы работать за рубежом, 5% уже воплощают эту идею в реальность, а 13% респондентов совершенно в этом не заинтересованы.

 

 

Каждый из предпринимателей сталкивался с проблемой оживления продажи товаров, сбыт которых переживает застой, снижения сезонных колебаний продажи товаров, создания барьеров для конкурентов.




Міжнародний освітній центр Education First опублікував індекс володіння англійською мовою, до якого вперше потрапила Україна.

 

 

Как снять квартиру в крупном городе? Такой информацией, безусловно, не отказался бы владеть любой приезжий из другого населённого пункта. Не важно, студент это, иммигрант или вовсе супружеская пара.

 

 





На підприємстві депутата від "Батьківщини" Ірини Луценко у середу відбуваються обшуки. Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту.



7 листопада в Києві хмарно з проясненнями, вночі й вранці дощ, вдень без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +9...+11 градусів.