Чт, 2024-04-25, 08:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1631 1632 1633 1634 1635 ... 2323 2324 »



Учасники мітингу в Сімферополі перед будівлею кримського парламенту вимагали прискорити процес передачі гуртожитків у комунальну власність і пригрозили голодуванням.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Україна і Нідерланди мають намір створити двосторонню міжурядову комісію з торговельно-економічної і інвестиційної співпраці.


Після того, як стало відомо, що збірна України в плей-оф за вихід на чемпіонат світу 2014 року зіграє проти збірної Франції своєю думкою про результати жеребкування поділилися головні тренери команд, а також футболісти.



Президент Республики Чехия Милош Земан предложил частично погасить государственный долг Украины за счет передачи чешскому посольству в Киеве здания по ардесу улица Ярославов Вал,1.




ПАТ Харківський тракторний завод (ХТЗ) врегулювало питання, пов'язані з призупиненням оформлення імпортних комплектуючих для підприємства, і відновить роботу з 22 жовтня.




Позафракційний депутат Сергій Міщенко зареєстрував зміни до свого законопроекту про дозвіл лікування ув’язнених за кордоном.

 

Машина, яка може точно емулювати людський мозок, є Святим Граалем інформатики. Як стверджує IBM, вона змогла зробити черговий крок до цієї мети, створивши комп'ютер, який використовує "електронну кров".

Актриса во время интервью призналась, что очень рада возможностям Интернета. Ведь благодаря им её дети имеют возможность больше проводить времени с ней, а свои дела решать онлайн. Так, к примеру, сын нашел всю нужную для его бизнеса в аренду спецтехнику в Кургане просто через Интернет, с помощью специализированного портала.

Известная киноактриса в годах в интервью призналась, что только недавно купила себе автомобиль и решила купить видеорегистратор в Самаре для него. Собственно говоря, по ее словам, купить качественный видеорегистратор по выгодной цене ей удалось онлайн. Об этом она рассказала во время интервью журналистам



Своїх суперників отримали найкращі вісім збірних з числа тих, які посіли в своїх відбіркових групах другі місця. До національної команди України жереб виявився максимально суворий.



Известная актриса во время интервью рассказала, что недавно ей пришла в голову идея купить матрас. Именно благодаря этому она узнала, что самая выгодная продажа матрасов в Самаре хорошего качества доступна онлайн.

 

 

В жизни каждого предпринимателя наступает момент когда он понимает, что необходимо расширять свои границы, но не всегда для этого у него имеется капитал. И вот тогда, на помощь бизнесмену приходят банки.

 

 





Рада підприємців при Кабінеті міністрів розробила законопроект "Про ринки та про організацію торгівлі на ринках".


Підтримка опозиційних партій ("Батьківщини", "УДАРу" та "Свободи") збільшилася з 50% до 56%. При цьому сукупна підтримка партій, які формують більшість у парламенті (Партії регіонів і КПУ), зменшилася з 43% до 37%.

 

 

 

 

Фрезерная обработка – это обработка материалов (дерева, металла) резанием фрезой. Фреза – это многолезвийный инструмент в форме вращающегося тела с острыми зубцами.