Чт, 2024-03-28, 20:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1678 1679 1680 1681 1682 ... 2320 2321 »


Європейський Союз називає неприйнятними будь-які економічні загрози з боку Росії на адресу України, пов'язані з можливим підписанням Угоди про асоціацію з ЄС.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-08-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



21 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +28...+30 градусів.



Если человек относится к типу "совы", негативные черты характера вроде нарциссизма, психопатии, беспринципности и нечестности обязательно проявятся.



Євросоюз повинен захистити Київ від торговельного тиску з боку Москви, який носить політичне підгрунтя і спрямований на недопущення підписання у листопаді Угоди про асоціацію України з ЄС.



19 серпня, Анджей Завада член журі літературної премії «Анґелус» оголосив список з 14 книг, які потрапили у півфінал Премії. Від України у півфінал потрапив роман «Музей покинутих секретів» Оксани Забужко.



Руководительница университета рассказала, что её учебное заведения пытается дать студентам как можно больше различной информации, а также научить их активно пользоваться Интернетом.



Раніше невідомі фрески прерафаелітів були виявлені під час реставраційних робіт в знаменитому особняку Red House, побудованому художником Вільямом Морісом в 1860 році в передмісті Лондона.




Партія "Батьківщина" вимагає притягнути організаторів сьогоднішньої провокації біля Київради до відповідальності і негайно призначити вибори в Києві.



В Успенському храмі Ризької Гребенщіковьскої старообрядницької громади завершилися ремонтно-реставраційні роботи найбільшої в світі старовірської молитовні.



19 августа CAS получил второй запрос на принятие срочных временных мер от харьковского "Металлиста" в отношении решения, принятого апеляционной инстанцией УЕФА 14 августа 2013 года.


С 12 по 18 августа 2013 года в Роттердаме проходил чемпионат Европы по боксу среди молодежи, на котором украинская сборная завоевала две золотых, четыре серебряных и одну бронзовую награду.



Україна в 2012 році виробила 70 тис. тонн меду, що дозволило їй увійти до п'ятірки найбільших виробників цієї продукції в світі, повідомили у прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства.



Перед началом интервью актер театра и кино, а также ведущий на телевидение признался, что наконец-то ему удалось выгодно купить качественное оцилиндрованное бревно.




20 серпня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +28...+30 градусів.


Партия "УДАР" намерена обратиться в Генеральную прокуратуру с требованием расследовать события 19 августа под зданием Киевсовета и неправомерные действия бойцов "Беркута", должностных лиц КГГА и руководства Киевсовета.