Вт, 2024-04-23, 19:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1682 1683 1684 1685 1686 ... 2323 2324 »


Вылет харьковского "Металлиста" в Германию, где команда 21 августа должна была провести матч Лиги чемпионов против "Шальке" запланирован на завтрашнее утро.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Сьогодні, 19 серпня, в Україні святкується Яблучний Спас. Яблучний Спас або Другий Спас (христ. Преображення Господнє) - народний свято у східних слов'ян, відомий з давньоруських часів.


 

Міжнародна терористична організація "Аль-Каїда" планує здійснити теракти у поїздах і на лініях високошвидкісного руху по всій Європі, повідомляє німецька газета Bild з посиланням на джерела, близькі до спецслужб.

 

Известная актриса пообщалось с прессой, ответила на вопросы журналистов и призналась, что недавно выучить английский ей помог Игорь Игоревич Хохлов отзывы о котором она нашла в Интернете.


 

Держагентство України з туризму та курортів рекомендує туроператорам тимчасово відмовитися від організації поїздок до Єгипту до поліпшення політичної обстановки в країні.

 

Лариса Валентиновна сыграла более 35 ролей. Но самым важным и звездной для нее стала Маричка в фильме Сергея Параджанова "Тени забытых предков".




19 серпня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +27...+29 градусів.



Кількість загиблих в результаті вибуху замінованого автомобіля в шиїтському районі Дахія на південній околиці столиці Лівану зросла до 27 осіб, 336 перебувають у лікарнях з різними пораненнями.




Масштабна реформа системи охорони здоров'я в Києві, ініційована столичною владою, дозволить доводити до банкрутства і закривати міські поліклініки.




Міліція Києва чекає 19 серпня 20-тисячний мітинг біля Київради і обіцяє взяти його під посилену охорону.

брендовые купальники

 

Проректор по воспитательной работе в университете призналась, что уже приобрела себе стильные брендовые купальники "Lanett" в интернет-магазине и практически отправилась на отдых.





Послематчевые комментарии главного тренера ФК "Металлист".



Торговая война России против Украины очень скоро отойдет в прошлое. Однако на ее место придут новые межгосударственные конфликты, которые будут еще острее




В воскресенье, 18 августа, станция Олимпийская будет закрыта для пассажиров на вход и выход с 18:30 до 19:30.




21-річний іноземець хотів «влаштувати на роботу» у Німеччині мешканку Вінниці.