Ср, 2024-04-24, 21:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1695 1696 1697 1698 1699 ... 2323 2324 »


3 серпня в Києві мінлива хмарність, невеликий короткочасний дощ, удень місцями гроза, вітер північно-західний, 7-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +22...+24 градуса.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




За переказами пророк Ілля, який народився за 900 років до Різдва Христового, з юних років присвятив себе служінню Богу. Про те, що Ілля обраний Всевишнім, батькові пророка було видіння.



Самым дешевым оставался Дарницкий район, где средняя цена аренды 1-комнатной квартиры составляет $441/месяц, самым дорогим Печерский район - $711/месяц.



В Киеве состоялся суд над мошенниками, которые по поддельным документам продавали жилье киевлян и закладывали его в банки под миллионные кредиты.


Президент требует привлечь в Украину серьезного иностранного инвестора. Премьер призывает поддержать национального производителя. Но первые почему-то бегут из страны, вторые или бегут вслед, или заканчивают свои дни на кладбище банкротов.




В Мариуполе Донецкой области правоохранители накрыли сеть игорных заведений в 4 районах города.



У Всеукраїнському об'єднанні "Батьківщина" сподіваються, що її лідера, екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко звільнять до Вільнюського саміту країн Європейського Союзу, який має відбутись у листопаді.




Одесситы поедут в Белград с запасом в два мяча, а донецкому клубу дома придется отыгрываться у дебютанта еврокубков .




Одеському "Чорноморцю" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи випала зустріч з куди більш серйознішим суперником, ніж молдавська "Дачія".



Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко подав до Верховного суду через Вищий спецсуд заяву з вимогою переглянути і скасувати вирок щодо "газової справи" і відпустити екс-прем'єра на волю.




В Десятинном переулке, 3-5, перед забором, который установил застройщик, общественные активисты и художники установили памятник Дерибану.


Руководитель городского района рассказала, что ее управление планирует заказать специальные пластиковые карточки по выгодной цене на сайте http://copy.spb.ru/poligr_prod/plastic_cards/, которые будут предусматривать определенные скидки для жителей района.




2 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.


Добратися до регіону й без того не просто та ще і відміна двох потягів робить цей процес майже неможливим. Годі говорити про постійну відсутність квитків і спекулянтів під вокзалами.




Акція протесту на підтримку батька та сина Павліченків триває під стінами Апеляційного суду.