Чт, 2024-04-25, 14:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1702 1703 1704 1705 1706 ... 2323 2324 »


Кількість шкідливих програм (шкідливих вірусів) на мобільних пристроях в Україні у другому кварталі 2013 року зросла майже в 5,9 раза порівняно з першим кварталом, що зробило країну лідером за цим показником у світі.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


О предстоящем матче евротурнира напоминали разве что редкие афиши и большой билборд на пугающем своей пустотой пятачке перед центральными воротами стадиона «Зимбру».




Граждане Украины, которые приезжают в Польшу на сезонные работы по сбору фруктов, могут ежемесячно зарабатывать около 700 евро.



Народный депутат Украины из фракции ВО «Свобода» Ирина Фарион считает, что президент Российской Федерации Владимир Путин не имеет никакого отношения к празднику Крещения Руси.


25 июля в Осиеке (Хорватия) продолжается чемпионат Европы по стрельбе из малокалиберного оружия. В соревнованиях женщин по стрельбе стрельбе из малокалиберной винтовки с дистанции 50 м из положения лежа украинки завоевали два золота.




Настоятель Киево-Печерской лавры Павел (Лебедь), одновременно депутат Киевсовета от Партии регионов, на днях сделал ряд сенсационных заявлений.



У столичних тролейбусах з'явилися відеокамери. За їхньою допомогою водії тепер стежать за буйними пасажирами, відстежують кишенькових злодіїв і тих, хто залишився на підніжці, аби їх не затиснуло дверима.




На полігоні під Києвом відбулися успішні випробування нової вітчизняної розробки - протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) "Корсар", який не має аналогів у світі.



26 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.



В Іспанії швидкісний пасажирський потяг зійшов з рейок на під'їзді до вокзалу адміністративного центру Галісії - Сантьяго-де-Компостела. Кілька вагонів перекинулися, наїхавши один на одного.




Київ вирішив приєднатися до торговельних консультацій між Росією і найбільшими державами-автовиробниками, як-от ЄС, США і Японія.


Президент Бєларусі Олександр Лукашенко не приїде до Києва на святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі, на якому будуть присутні, окрім Віктора Януковича, президенти Росії Володимир Путін, Молдови Ніколає Тімофті та Сербії Томіслав Ніколич.






На реконструкцію та відновлення певних об'єктів у Києві та Чернігові в рамках підготовки України до 1025-річчя хрещення Русі було виділено 47 мільйонів гривень.



25 липня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ (уночі місцями), удень місцями грози, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +23...+25 градусів.



Известный детский писатель и священник рассказал, что нужно помнить семье, а особенно мамам, а также посоветовал для совершения покупок использовать интернет магазин детской одежды Parado.