Чт, 2024-04-25, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1721 1722 1723 1724 1725 ... 2323 2324 »

Райцентр на Миколаївщині привернув увагу всієї країни. У невеликій Врадіївці разом зійшлися всі больові точки: міліцейське свавілля, прокурорська байдужість, кумівство, заступництво і очевидна беззахисність простої людини.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Зустріч міністрів фінансів у Брюсселі тривала понад сім годин, компромісу досягли в ніч на четвер, 27 червня. Нові правила передбачають, що у майбутньому кризові банки рятуватимуть власними коштами насамперед їхні власники.




Опозиціонери на чолі зі своїми лідерами залишилися біля трибуни, з якої виступає голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.




Українки частіше відкладають гроші на "чорний день", непередбачувані витрати, відпочинок та ремонт і керуються принципом "подумати двічі, перш ніж щось придбати".



Донецький "Шахтар" програв "Спартаку" у Москві. Якщо у поєдинку у Донецьку "гірники" мали беззеперечну перевагу, але не змогли її втілити у забитий м'яч, то на стадіоні імені Стрєльцова таких шансів суперник не дав.


Громадські організації закликають українське суспільство самоорганізуватися для захисту своїх законних прав. Такий заклик висловив на прес-конференції голова Громадянського конституційного конгресу Юрій Збітнєв




У Києві, на НСК "Олімпійський", відбувся поєдинок третього туру Об'єднаного кубка між місцевим "Динамо" і пітерським "Зенітом".

 

В Тибете на плодородных долинах растёт на первый вгляд ничем не примечательная ягода - Тибетский барбарис или дереза обыкновенная (Goji BERRY, Lycium Barbarum).




Лідер північнокавказьких бойовиків-ісламістів Доку Умаров опублікував в Інтернеті відеозвернення, в якому закликав своїх прихильників докласти всіх зусиль, щоб перешкодити проведенню Олімпіади в Сочі, наміченої на 2014 рік.



Вы можете хотеть  купить мобильный телефон для разных целей. Например, чтобы отследить другой сотовый телефон. Как же можно отследить сотовый телефон?



4 липня в Києві мінлива хмарність, вночі та вранці місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +27...+29 градусів.



Украина упоминалась в трех резолюциях на минувшей сессии ПАСЕ не в лучшем свете.



У "Свободі" заявляють про те, що міліція у Врадіївці вже не вперше ґвалтує та вбиває жінок, і вимагає змінити кримінальну статтю ґвалтівникам Ірини Крашкової.



Cегодня вечером, 3 июля, с 19:30 до 20:30 станция Олимпийская из-за матча между киевским Динамо и питерским Зенитом будет закрыта на вход и выход.


Вакантну посаду спортивного директора в київському "Динамо", яку днями звільнив Олексій Михайличенко, щоб зосередитися на роботі помічника головного тренера Олега Блохіна, може найближчим часом посісти легенда українського футболу - Андрій Шевченко.