Чт, 2024-03-28, 20:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1771 1772 1773 1774 1775 ... 2320 2321 »

29 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +18...+20 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У заході візьмуть участь понад 2000 атлетів з 40 країн світу. Траса марафону проходить центральними вулицями столиці, старт і фініш - на Михайлівській площі.




Про це свідчать результати дослідження, проведеного фондом Демократичні ініціативи та Київським міжнародним інститутом соціології.




Правоохранители в Киеве задержали бывшего работника банка, присвоившего средства вкладчиков в размере 8,4 млн грн.


Полные пассажиры будут платить за перелет больше худощавых. Такое решение приняла Samoa Air - первая в мире авиакомпания, которая осмелилась ввести дополнительный тариф за избыточный вес.




Крістоф Вайль сказав: "Мова не йде про банальну угоду про зону вільної торгівлі. У цьому документі мовиться і про політичну асоціацію. Ми хотіли б мати в особі України партнера, прихильного європейським цінностям".




На мітингу в Сумах в рамках акції "Вставай, Україно!" зібралися понад 8 тисяч людей. Про це повідомляє  прес-служба "Батьківщини".



Прямая трансляция матча "Шахтер" - "Металлист» пройдёт на канале "ТРК Украина"




В Украине действует сеть "кадровых лохотронов”, у которых серьезная защита на высшем уровне.


Только та политическая сила, которая поставит ответственность выше краткосрочных интересов и не побоится потерпеть поражение на следующих выборах, способна провести Украину через трудные, но необходимые реформы.



8 липня в українсько-американських військово-морських навчаннях "Сі Бриз-2013" в акваторії Чорного моря поблизу Одеси, візьмуть участь військовослужбовці з Німеччини, Азербайджану, Грузії, Румунії, Туреччини, Канади, Італії та Болгарії .



Штам вірусу пташиного грипу H7N9, що зазнав мутації, може передаватися людині від інших ссавців, повідомив китайський вчений, академік Лі Ланьцзюань, який займається дослідженням вірусу.




У пресу просочилися відомості про хід закритого засідання, на якому держсекретар США Джон Керрі розповідав про можливі варіанти розвитку ситуації в Сирії.


28 квітня в Києві мінлива хмарність, удень короткочасний дощ, місцями гроза, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +25...+27 градусів.



В жизни каждого активного автолюбителя рано или поздно случается ситуация, когда необходим эвакуатор для доставки машины домой или в автосервис. Однако, никто с уверенностью не может сказать, когда именно наступит данный момент