Чт, 2024-03-28, 19:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1772 1773 1774 1775 1776 ... 2320 2321 »



 

NaVlasniOchi.com відшукав кілька барів і кафе, які увійшли в історію завдяки своїм іменитим відвідувачам: кривавим диктаторам, культовим акторам і всесвітньо відомим музикантам.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-04-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Испанская полиция арестовала хакера из Нидерландов, которого подозревают в организации крупнейшей кибератаки в истории. DDoS-атаки по заказу Cyberbunker организовали хакеры из России и ряда стран Восточной Европы.







26 квітня у Києві відкриється виставка, присвячена Леонардо да Вінчі , "Геній да Вінчі". З цією експозицією організатори вже побували у 40 країнах.




У Києві відкрили парк ім. Гейдара Алієва, побудований зусиллями представництва державної нафтової компанії Азербайджану SOCAR в Україні.



Фестиваль пройде під знаком Ван Гога: у березні виповнилося 160 років з дня народження художника



Полковник милиции Анатолий Талалай в 1980-1983 годах возглавлял отдел внутренних дел Припятского горисполкома. Трагедия планетарного масштаба развернулась на его глазах.



27 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +25...+27 градусів.


Суд Франції засудив екс-лідера військового крила баскської терористичної організації ETA Мікеля Кабікоїтца Карреру Саробі, відомого на прізвисько Ата, до довічного ув'язнення за вбивство в 2007 році двох іспанських поліцейських у Франції.





Пірати атакували контейнеровоз Hansa Marburg біля берегів Екваторіальної Гвінеї і взяли в заручники кількох членів екіпажу.


Україна перетворюється на гігантське звалище використаних пластикових пляшок та поліетилену - того, чого на Заході бояться, як чуми. Відсутність налагодженої системи переробки сміття і свинство співвітчизників штовхають країну до екологічного колапсу.



Реакція українців щодо помилування та звільнення екс-голови МВС Юрія Луценка в основному позитивна - 69,4% опитаних позитивно оцінили цей крок, свідчать результати дослідження Центру Разумкова.



Опозиція вважає, що конфлікт на телеканалі ТВі може призвести до суттєвих змін в інформаційному просторі України. Про це йдеться в заяві лідерів фракцій "Батьківщина", "Свобода" та УДАР.



В акції "Вставай, Україно!", яка відбулася в четвер 25 квітня в Черкасах, взяли участь лідери опозиційних парламентських партій "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Олег Тягнибок.



У столиці Австрії відкрили пам'ятник українським козакам. Вони 1683 року звільняли Відень від військ Османської імперії. Нагадати про цю сторінку спільної історії вирішили в рамках днів Києва у Відні.


26 квітня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +19...+21 градус.