Ср, 2024-04-24, 04:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1773 1774 1775 1776 1777 ... 2323 2324 »


Засуджений за майже мільйонний хабар, екс-суддя Ігор Зварич почав писати книгу, коли тільки потрапив у колонію. "Він у ній розповідає про систему українського правосуддя через призму однієї людини.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Новий закон також поклав край практиці довічного закріплення робочого місця, що, на думку критиків, підтримувало "роздуту бюрократію" в Греції.




Фракція ВО "Свобода" подала судовий позов за крики "фашисти" на адресу її народних депутатів у Верховній Раді. Про це заявив "свободівець" Олег Махніцький.



30 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, удень місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +25...+27 градусів.



Вболівальники краснодарської "Кубані" під час перформансу на матчі 26-го туру чемпіонату Росії проти пітерського "Зеніту" розгорнули банер українською мовою. Гра відбулася у неділю, 28 квітня



Україна відійшла від радянських норм та звичаїв, а тому туристи почали все частіше відвідувати найдивовижніші куточки країни. Найвідомішим європейським містом вважається Львів, який територіально та культурно є туристичною столицею країни




Бізнесмен Олександр Альтман, який називає себе новим власником ТВі, стверджує, що ТВі планували продати Віктору Медведчуку за 110 мільйонів доларів.



 

Ситуація із забезпеченням правопорядку в Італії не викликає занепокоєння, заявив в неділю після першого засідання нового національного уряду віце-прем'єр, міністр внутрішніх справ Анджеліно Алфано.




Горбаті кити здатні винаходити нові способи полювання і навчати їм своїх родичів. Це означає, що у китів існують культурні традиції, які не можна пояснити суто генетичними чинниками.



Безробіття змусило латиноамериканських гастарбайтерів повертатися до Латинської Америки. З Іспанії виїжджають безліч іноземців, які приїхали сюди на початку 2000-х з Колумбії, Еквадору або Болівії.



В Євросоюзі сформувалися три групи країн залежно від їхнього ставлення до перспектив підписання з Україною угоди про асоціацію з ЄС: оптимісти, скептики, а також країни з нейтральною або пасивною позицією.




Організатори мітингу передали до прокуратури звернення з аргументами на користь звільнення Дмитра і Сергія Павличенків. Павличенки оскаржують вирок.


29 квітня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +18...+20 градусів.




У заході візьмуть участь понад 2000 атлетів з 40 країн світу. Траса марафону проходить центральними вулицями столиці, старт і фініш - на Михайлівській площі.




Про це свідчать результати дослідження, проведеного фондом Демократичні ініціативи та Київським міжнародним інститутом соціології.