Чт, 2024-03-28, 22:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1774 1775 1776 1777 1778 ... 2320 2321 »

"Медіа-профспілка вважає, що чергові в українському медійному середовищі з`ясування стосунків між медіа-магнатами відбуваються без врахування інтересів рядових журналістів. Саме це спричинило невдоволення колективу і спонукало його оголосити страйк".
Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Как известно, морозильные камеры стали удобным устройством повседневной жизни для людей во всем мире. Первый широко используемый в 1940-х годах, революционно покупался, как люди покупают еду




Американський рибальський траулер врізався в канадський ракетний фрегат Winnipeg, пришвартований на військово-морській базі Ескімалт, у передмісті Вікторії, на острові Ванкувер.



Мультиплікаційний цикл "Народна мудрість" Національної телекомпанії України отримав нагороду Універсального багатокультурного фестивалю кіно, що проходив з 12 по 14 квітня в Лос-Анджелесі (США).




В Україні набирає обертів бізнес-еміграція, пише авторитетний український журнал Forbes, який спробував знайти вітчизняних підприємців, що виїхали за кордон.



До України прибула місія ЄБРР, аби обговорити певні ідеї щодо антикорупційних ініціатив. Про це заявив президент Європейського банку реконструкції та розвитку Сума Чакрабарті.




Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко стурбований станом здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко і хоче відвідати її в харківській лікарні, щоб ознайомитися з умовами утримання.



24 квітня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +17...+19 градусів.




Свідки, яким вдалося зняти появу всіляких літальних апаратів дивної форми, прагнуть відразу ж розмістити своє відео на YouTube, а не чекати, поки мине кілька місяців.


Если вы азартный человек и любите зарабатывать деньги на риски, тогда вам непременно понравятся игровые автоматы онлайн на реальные деньги, играть в которые можно на сайте azartx.com.



Кидають сміття повз урни! За це в Сінгапурі призначається 50 палиць по "м'якому місцю" і 500 доларів штрафу. Треба так виховувати! Іншого виходу немає", - підкреслив Назарбаєв.


Новообраний президент Італії 87-річний Джорджо Наполітано в ході присяги в парламенті заявив, що вважає своє переобрання наслідком безпрецедентного політичного глухого кута і пригрозив італійським чиновникам відставкою.




У Верховній Раді пропонують підвищити акциз на пиво в 3 рази - до 2,5 гривні за 1 літр, і направити 65% від цієї суми на фінансування будівництва лікарень.


Французький парламент виступив за продовження військової операції в Малі. Голосування відбулося ввечері в понеділок, 22 квітня. Згідно з конституцією Франції, будь-яке втручання за межами країни тривалістю більше чотирьох місяців вимагає схвалення парламенту.




Споживчі настрої українців у березні погіршилися ще на 2,4 пункти порівняно з лютим - до 81,3. Про це свідчать дані щомісячного дослідження компанії GfK Ukraine.