Чт, 2024-04-25, 22:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1783 1784 1785 1786 1787 ... 2323 2324 »


Слідом за розгромною перемогою над румунами з рахунком 8:1, у стартовому поєдинку домашнього чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні IB, який проходить у Донецьку, збірна України з таким же рахунком розгромила і збірну Естонії.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Рушник із суцільного полотна довжиною 27 метрів виготовили майстри з Голованівського району з нагоди 90-річчя з дня утворення району.



Легендарний голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський зібрався на спочинок. Контракт СаШо з клубом, в якому він виступає протягом 20 сезонів, закінчується після закінчення наступного сезону.




Складна економічна ситуація в світі та країні не є для уряду приводом відмовлятися від завищених прогнозів основних бюджетних показників на 2014-2015 роки.




Європейський парламент знову розділився щодо України - частина підтримує рекомендацію Раді ЄС підписати з Києвом Угоду про спрощення порядку видачі віз, частина - ні.




17 квітня в Києві малохмарно, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, удень +16...+18 градусів.



Почти две тысячи аварий произошли  всего за четыре дня празднования традиционного Нового года в Таиланде.  В эти дни в стране погибли двести восемнадцать человек, еще более двух тысяч получили различные травмы.


Туристы, которые не успевают к началу майских праздников подать документы на визу, все-таки могут провести каникулы за рубежом. Они могут отправиться в страны, у которых с Украиной либо безвизовый режим, либо визу можно получить прямо в аэропорту




В Украине планируют возобновить сбор в Пенсионный фонд с безналичной купли-продажи валюты.




Нові правила дорожнього руху почали діяти в Україні з 15 квітня, однак, нових знаків на дорогах Києва виявити поки що не вдалося.


Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" закупило продуктів на понад 6 млн грн. Результати тендерів опубліковані у "Віснику державних закупівель".




Минулими вихідними відбувся 24-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Сенсаційних результатів він не приніс: всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.




Сьогодні депутати планують розглянути проект постанови про призначення позачергових виборів Київського міського голови та депутатів Київської міської ради.



У соціальній мережі Facebook закрили сторінку екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко. Прес-секретар "Народної самооборони” Лариса Сарган  зазначила, що сторінку екс-міністра зламали.





США повинні більш активно реагувати на намагання Росії повернути Україну у свій геополітичний і економічний табір.