Чт, 2024-04-25, 19:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1807 1808 1809 1810 1811 ... 2323 2324 »


Встановлені Держмитслужбою України відомості про моторні бензини, що імпортуються в Україну протягом 2012 року, фактично збігаються з даними "Укрзалізниці", з урахуванням перехідних обсягів".
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За сто днів дії нового Кримінального процесуального кодексу в Україні 500 осіб взято під домашній арешт, ні один не заарештований за поданням податкових органів, значно розвантажилися слідчі ізолятори.




На другій щорічній церемонії вручення музичної премії YUNA головні нагороди отримали Іван Дорн та Йолка.



Член парламентського комітету з питань євроінтеграції Петро Порошенко вважає, що лютий, березень та квітень є визначальними місяцями в справі євроінтеграції України.




Будівельники, які сьогодні зранку оголосили безстрокову акцію голодування, залишились після закінчення робочого дня у будівлі КМДА.



Деякі клітини крові виявилися здатними приєднуватися до нейронів у центрі апетиту в мозку і виробляти гормон BDNF, що викликає відчуття ситості, що дає змогу використовувати їх або сам гормон як засіб для зниження ваги.



Большинство людей на планете стараются беречь себя от самых разных болезней, но к сожалению иногда так случается, что без лекарств никак не обойтись.



Останнім часом в інформаційний простір потроху вкидають думку, про те, що без парламенту взагалі можна обійтися, він, мовляв, стоїть заблокований, користі від нього ніякої, одні витрати.



16 березня в Києві хмарно, дощ, уночі місцями невеликий сніг, удень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень -2...-4 градуси.




Розмір їх мініатюрної книжки становить лише 0,75 на 0,75 мм, а сама вона налічує 22 сторінки. Книжку назвали "Квіти чотирьох сезонів" - вона є довідником з усіх квітів і рослин Японії.



У понеділок, 11 березня, вдень, у Борзні сталась жахлива подія, про яку гомонить увесь район і не тільки. 38-річний Сергій Ярошенко порізав вагітну жінку 21-річну Оксану Циганок.




Партії "УДАР", "Батьківщина" та "Свобода" вже домовились про єдиного кандидата в мери Києва, але його ім'я стане відомим, коли оголосять вибори.




В Ірпінській міській раді під час 43-ї сесії між безпартійним депутатом Тимофієм Буслом та "УДАРівцем" Ярославом Місяцем сталася штовханина.



После того как священники организовали лыжный турнир в сутанах, многие журналисты предложили им выгодно запатентовать с помощью сайта http://www.tm-reg.ru/registraciya-tovarnogo-znaka/ как торговую марку название соревнований.



Пляма нафтопродуктів у Чорному морі біля узбережжя Одеської області повинна самоліквідуватися. Так вважає начальник відділу екологічного та радіаційного контролю в пунктах пропуску Державної екологічної інспекції з охорони довкілля.