Пт, 2024-03-29, 13:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1818 1819 1820 1821 1822 ... 2320 2321 »



Про буковинку Ольгу Кобилянську знімають перший документальний фільм. Його покажуть до 150-річного ювілею письменниці цього року.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



28 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень +1...+3 градуси.



Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич (група народних партій, Польща) вважає, що ситуація з УНІАН є одним з першочергових питань зі свободою слова в Україні, які потребують вирішення.



У столиці Північної Ірландії британська поліція виявила ракету й установку для її запуску під час операції проти терористів-республіканців, які виступають проти мирного процесу.



У Києві відкрилися курси іноземних мов, на яких слухачів зомбують і вимагають гроші. У всякому разі, так запевняють люди, які туди випадково потрапили.



Знайшлися охочі заплатити 1 млн доларів за можливість опинитися на борту нового океанського суперлайнера "Титанік II", коли він вирушить у своє перше плавання у 2016 році.




Об'єднання налічує 105 мільярдерів, котрі пообіцяли пожертвувати щонайменше половину своїх статків на благодійність – за життя або після смерті.



У болгарському Банско жіночою естафетою завершився чемпіонат Європи з біатлону. Заключна гонка континентальної першості принесла Україні ще одну медаль - бронзову.



Наглядова місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського просила президента Віктора Януковича про помилування Юрія Луценка.




Фінська компанія Nokia анонсувала новий телефон Nokia 105, здатний працювати більше місяця без підзарядки.




Сьогодні, 26 лютого, 300 пасажирських автобусів з Київської області призупинили роботу. Десятки тисяч жителів передмістя не змогли дістатися до Києва.



27 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень +1...+3 градуси.



Президент Бєларусі Олександр Лукашенко застеріг бєларуських бізнесменів від спроб фінансувати опозицію, в той же час пообіцявши підтримку тим з них, хто буде сприяти розвитку держави.


Сильвио Берлускони смирился с результатами парламентских выборов, согласно которым с минимальным отрывом голосов победила Левоцентристская коалиция в составе Демократической партии (ДП) и "Левые, экология, свобода" (СЕЛ).



Традиційний фестиваль голого катання на санях, організовуваний саксонською радіостанцією R.SA, минулими вихідними привернув тисячі глядачів в німецьке місто Альтенберг.