Вт, 2024-04-16, 16:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:36
ABC News - екс-радник Трампа Флінн заявив про готовність свідчити проти нього
Інші останні Новини світу

Колишній радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн заявив про готовність засвідчити, що Дональд Трамп доручив йому встановити контакт з посадовцями РФ, коли був кандидатом в президенти.

Про це повідомив американський телеканал ABC News.

Крім того, як повідомляє CNN, Флінн особисто визнав, що давав неправдиві свідчення ФБР щодо контактів з Росією.

«Я визнаю, що дії, в яких я зізнався сьогодні в суді, були неправильними, і з вірою в бога я працюю над тим, щоб виправити ситуацію. Моє визнання провини і готовність співпрацювати з офісом спеціального прокурора відповідають рішенню, яке я ухвалив в інтересах своєї сім’ї і нашої країни», – навели заяву Флінна його адвокати.

Раніше стало відомо, що Майкла Флінна звинуватили у «неправдивих свідченнях», які він дав ФБР у січні цього року.

Американські ЗМІ повідомили, що звинувачення виніс слідчий Роберт Мьюллер, в рамках розслідування щодо втручання Росії в вибори у США 2016 року.

За словами правоохоронців, Флінн збрехав, даючи свідчення ФБР в січні цього року щодо своєї розмови 29 грудня 2016 року з російським послом Сергієм Кисляком.

Як відомо, Флінн пішов у відставку у лютому після скандалу через контакти з послом РФ в США Кісляком.

За даними Reuters, Флінн і посол Росії в США Сергій Кисляк обговорювали створення неофіційного каналу зв'язку між главою Білого дому і президентом Росії Володимиром Путіним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 666 | Додав: adminA | Теги: готовність свідчення, екс-радник Трампа Флінн, abc news | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]