Чт, 2024-04-25, 01:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:49
Аделаджа почав видурювати гроші на "Ісусленд". ВІДЕО
Інші останні Релігійні новини

Поки вітчизняні правоохоронці збирають матеріали кримінальної справи на Сандея Аделаджу, пастор почав збирати гроші з вірян на новий проект - "Ісусленд".

Про це з'ясували журналісти програми "Гроші", яким вдалось потрапити на недільне служіння "Посольства Божого", зі сцени Аделаджа та його помічники закликають людей здавати по 100 доларів або по тисячі гривень, повідомляє ТСН.

"Якщо ви встали і хочете нам допомогти цими 100 доларами або тисячею, підійдіть до мене. Це наші герої! Країна має знати своїх героїв!", - сказав Аделаджа.

Таких громадян церкві треба зібрати 500 осіб. "Як люди їздять у "Діснейленд" у нас буде "Джізисленд" (Ісусленд). Це дивовижна країна, яка буде явлена в Україні. Так як їдуть у Париж, там стоять черги, так у нас будуть стояти черги щоб потрапити на служіння. Тут буде все: банки, кав'ярні, ну все, все, все. Це буде дивовижна країна. Бог говорить: "Я хочу показати цей зразок мого царства", - віщає помічниця пастора зі сцени.

Після таких казкових описів майбутнього проекту кілька десятків людей підходять до Аделаджі, та віддають свої кревно зароблені гроші. При цьому вірян просять залишити номери своїх мобільних телефонів, скоріш за все, для подальшого "доїння". Але на цьому збирання грошей не закінчується. Для тих, хто не може дати відразу необхідні 100 доларів, передбачені менші скриньки для пожертв, які проносять між рядами прихожан.

"Не йдіть, не записавшись. Телефон – сума, телефон - сума", - примовляв пастор, пише "Українська правда".

Нагадаємо, правоохоронці підозрюють, що Сандей Аделаджа причетний до шахрайської схеми Kings Capital.

Нагадаємо, Генпрокуратура встановила, що протягом 2006-2008 років службові особи King's Capital заволоділи коштами громадян в особливо великих розмірах під виглядом високоприбуткової інвестиційної діяльності.

Сам Аделаджа стверджує, що не причетний до залучення грошей в компанію King's Capital.

Нещодавно стало відомо, що Аделаджу звинувачують також в доведенні до самогубства п'ятьох людей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1209 | Додав: admin | Теги: Ісусленд, Сандей Аделаджа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]