Чт, 2024-04-18, 18:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:51
Адміністрацію Януковича викрили на махінації у Давосі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі керівник протоколу президента України Юрій Ладний використовував бейдж Владислава Каськіва, пише "Українська правда". 

Таким чином, адміністрація президента вдалася до обману організаторів заходу, оскільки використання чужого бейджа є порушенням правил форуму.

"На Всесвітньому економічному форумі дуже жорсткі правила акредитації, і мені довелося скористатися чужим бейджем", - сказав ладний в коментарі "Українській правді".

"Ладному не вистачило власного бейджа через дуже пізнє рішення президента Януковича їхати до Давосу. А це, у свою чергу, сталося через нездатність Банкової забезпечити йому гідний рівень двосторонніх зустрічей з іншими президентами і прем'єр-міністрами", - відзначає автор статті.

Так, народний депутат України, екс-мер Києва (1999-2006) Олександр Омельченко вийшов зі складу фракції "Наша Україна - Народна Самооборона". Серед причин свого відходу він вказав і неавтентичне голосування.

"Я, до речі, де факто завжди, чотири роки, позафракційний. Я єдиний голосую своєю карткою і єдиний свою картку нікому не довіряю. Я навіть коли йду курити, свою картку забираю, щоб ніхто не натиснув кнопку", - заявив Омельченко.

7 вересня 2011 року депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов голосував у ВР, знаходячись в цей час на засіданні юридичного комітету ПАРЄ в Парижі.

Нагадаємо, що карточка народного депутата Ар'єва лютому проголосувала за зміни в Конституцію, коли він сам із карткою був у США. У той час парламентська делегація Польщі, перебуваючи в гостьової ложі Верховної Ради, була здивована процесом голосування в Верховній Раді України, коли один депутат голосує за декількох своїх колег. Цей процес вони знімали на телефони та фотоапарати.

Нагадаємо, у серпні 2010 року Янукович узяв на роботу Каськіва, тоді депутат Владислав Каськів очоли робочу группу Комітету з економічних реформ і національних проектів.

Відзначимо, що у серпні 2011 року Україна зайняла 31-е з 44-х місць серед країн, що розвиваються, розглядаються міжнародними корпораціями як місце для організації свого бізнесу, мовиться в огляді компанії Cartus (Денбері, США) .
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1511 | Додав: adminA | Теги: Адміністрацію Януковича викрили на | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]