Пт, 2024-03-29, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:07
Адреси маєтків та офісів регіоналів і олігархів на Кіпрі діаспора просить повідомити їй
Інші останні Новини Європейського Союзу
На Кіпрі вже відбулося дві акції активістів місцевого Євромайдану – біля українського посольства та представництва ЄС. Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив активіст Євромайдану на Кіпрі Вадім Пронін.

«В нас було вже дві акції. Перша пройшла біля посольства України десь тиждень тому. Ми її планували дуже спонтанно та здивувалися, коли прийшло десь 50 людей. Другу акцію ми провели у цю суботу (1 лютого) біля представництва ЄС», - повідомив активіст.

Він розказав, що після другої акції вони передали представнику Євросоюза петицію з вимогами ввести санкції проти українських можновладців та підтримати український народ.

«Ми звертаємось до усіх з проханням надати нам інформацію про фізичні кіпрські адреси нерухомості наших олігархів. Ми б пікетували їх офіси та маєтки», - зазначив Пронін.

За його словами найближчим часом Євромайдан-Кіпр також звернеться до місцевих правоохоронців та банків для перевірки рахунків компаній з українськими власниками.

Як повідомлялось, у світі продовжуються пікети та акції солідарності з Євромайданом, які організовують українці. 2 лютого такі акції відбулися у США, Росії та низці країн Європи.

Зокрема, у Відні місцевий Автомайдан пікетував маєток, який, за даними мітингувальників, належить родині екс-прем’єр-міністра України Миколи Азарова.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: Кіпрі, діаспора, адреси маєтків, офісів регіоналів і олігархів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]