Пт, 2024-04-19, 15:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:35
Адвокат - Савченко в суді часу не гає та перекладає свою книгу російською
Інші останні Новини російської федерації

Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко під час судового засідання у РФ перекладає свою книгу російською мовою.

Про це у середу, 11 листопада, повідомив її адвокат Марк Фейгін.

"Надя не гає часу на заслуховування експертиз СК, перекладає свою книгу російською. Нехай і росіяни почитають про українського офіцера", - написав він у мікроблозі на Twitter.

Як повідомлялося, свідок звинувачення у справі Савченко лідер луганських бойовиків Ігор Плотницький на засідання Донецького суду РФ сьогодні не з'явився.

Книга Надії Савченко "Сильне ім'я Надія!" вийшла десятитисячним накладом у вересні. За словами генерального директора видавництва "Юстініан" Ірини Омельченко, книжку українка написала під час голодування у російській в'язниці. Сестра Надії Віра Савченко повідомила, що шукає можливості перекласти книгу англійською і їй хотілося б, щоб книга була перекладена російською та поширена в Росії.

У жовтні адвокат заявив, що Надія Савченко має намір знову оголосити безстрокове голодування. Це відбудеться в день, коли їй оголосять вирок. Поки ж що Надія пише з-за ґрат листи. Одне з вітань передає лауреатці Нобелівської премії Світлані Алексієвич: "Написала листа з подякою і підписала книжку. Написано: бєларусці від українки. Вона вже наша людина", - розповів адвокат Ілля Новіков і пообіцяв незабаром передати книгу Алексієвич.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 960 | Додав: adminA | Теги: книга, переклад, Савченко, Адвокат, Російська, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]