Чт, 2024-04-18, 12:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:06
"Афганці" оголосили мобілізацію. На вулиці вийдуть не тільки вони
Інші останні Офіційні новини

У квартирі лідера організації воїнів-"афганців" "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова проводиться обшук.

Про це в середу на мітингу в Києві повідомив голова федерації профспілок працівників малого та середнього бізнесу В'ячеслав Рой, пише "Осторов".

За його словами, у зв'язку з обшуком "афганці" оголошують загальну мобілізацію. У чому полягає мета цієї мобілізації та які будуть подальші дії ветеранів війни в Афганістані, голова профспілок не уточнив.

На 14 жовтня запланований організований "афганцями" Форум громадських організацій України. Однак про час і місце проведення форуму досі невідомо.

Нагадаємо, 20 вересня учасники мітингу під Верховною Радою намагалися прорватися до будівлі парламенту і навіть дісталися до дверей Ради. Щоб зупинити протестувальників, охорона заблокувала двері в парламент металевими засувами і відгородилася 2-метровим парканом.

Після першої хвилі невдоволення громадян, влада пообіцяла вирішити проблему і Кабінет міністрів України навіть підписав меморандум про взаємодію і співпрацю з Союзом ветеранів Афганістану. Аналогічний меморандум було підписано між урядом і Союзом "Чорнобиль Україна".

Однак пізніше прем'єр Микола Азаров заявив, що якщо в Україні будуть виконані всі рішення судів щодо обов'язковості виплат пільговикам матеріальної допомоги, в країні "буде дефіцит більший, ніж у Греції".

Тоді "афганці" разом з учасниками Податкового майдану вирішили вимагати відставки Верховної Ради. Тут варто зазначити, що таку спробу вони вже робили раніше.

Врешті-решт "афганці" заявили про початок всенародного страйку 14 жовтня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1299 | Додав: nowyny | Теги: афганці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]