Пт, 2024-03-29, 07:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:11
Афіни затопила найсильніша за півстоліття повінь
Інші останні Політичні новини
Столиця Греції Афіни була частково затоплена в результаті сильних злив, що супроводжувалися грозою. У місті виникли численні автомобільні затори. Деякі райони, зокрема ділянки метрополітену, знеструмлено, повідомляє Lenta.ru.

У пожежному управлінні Афін заявили, що отримали близько 900 викликів із проханням відкачати воду з житлових будинків, офісних будівель і лікарень. Крім того, в головний зал грецького парламенту впали дві скляні панелі, які були частиною прозорого даху приміщення. Це сталося, коли одна зі співробітниць спробувала зігнати воду з даху. Жінка отримала поранення від скляних осколків.

В інтерв'ю державному телеканалу NET начальник столичного пожежного управління Сотіріс Георгакопулос оцінив грозу як найсильнішу за останній час. Телеканал уточнює, що подібних природних явищ у місті не було від 1961 року.

За даними синоптиків, над Південною Європою розташовується активний середземноморський циклон. Сильні опади та вітер очікуються в регіоні і в найближчі дні.

У 2009 році одна людина загинула і ще одна зникла безвісти через негоду, що охопила багато районів Греції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1073 | Додав: adminA | Теги: найсильніша за півстоліття повінь, Афіни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]