Сб, 2024-04-20, 02:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:50
Айвазова планує підкорити Голівуд та влаштувати революцію в кулінарії
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Дружина мера Києва Леоніда Черновецького Аліна Айвазова планує відкрити у Києві магазини високої моди, ювелірні бутіки для мільйонерів, ресторан змішаної кухні, де готуватимуть за її рецептами та знятися в кіно.

"Я починаю новий виток в бізнесі. У Лос-Анджелесі, де була два місяці, я спілкувалася з відомою ювелірною компанією Аvakian. За рівнем її вироби можна порівняти до таких брендів, як Cartier, Van Cleef, Bulgari", - розповіла Аліна.

Спільно з Едмоном Авакяном і його сином Хайком, які вчора прилетіли в Україну, вона планує відкрити магазини в Києві, Донецьку, Дніпропетровську та в Криму, де багато багатих людей, пише газета "Сегодня".

"Моя мета - залучити великі інвестиції в Україну, незважаючи на кризу. Адже розумні люди при підйомі економіки заробляють гроші, а при її спаді інвестують. Вироби під маркою Аvakian - це ручна робота високого рівня, яку в світі роблять лише два майстри в Італії. Різні деталі в їхніх виробах, наприклад, частини кольє, - відкручуються, вкручуються і крутяться", - пояснила Аліна

Як відомо, один з бізнесів Айвазової - ювелірні вироби, якими вона займається з 1993 року.

Власна лінія ювелірних виробів

Крім того, Аліна має намір відкрити і свою лінію ювелірних виробів. "Адже я дуже добре малюю. У мене багато ювелірних виробів, зроблених за моїми малюнками, в тому числі вироби за моїм дизайном мені роблять і фірми Cartier і Van Cleef", - розповіла Айвазова.

Магазин високої моди

Ще бізнесвумен планує відкрити магазини високої моди. "Я особисто знайома практично з усіма провідними модельєрами світу - такими, як Дольче і Габана. Я планую в «Пасажі» продавати весільні та вечірні сукні за моїм власним дизайном, і відкрию маленьке ательє з пошиття. Усі сукні, які ви на мені бачите, зроблені за моїм дизайном", - розповіла Аліна.

У магазинах на бул. Лесі Українки, 20, де у Айвазової цілий перший поверх, теж відбудуться зміни.

Революція в кулінарії та підкорення Голівуду

"Хочу відкрити там ресторан змішаної кухні, де готуватимуть страви за моїми власними рецептами. Такого в світі ще немає. Я буду змішувати японську, французьку, китайську кухні - фуа-гра і суші, наприклад. Всі страви будуть носити моє ім'я - "Аліна +...".

Є у Айвазової і творчі плани. Як відомо, зараз Аліна пише книгу про своє життя, начитуючи помічникам цілі шматки. А ще планує знятися в автобіографічному фільмі.

"Його запропонував мені зняти відомий американський режисер, правда, його ім'я я поки не назву (за чутками, це Мел Гібсон - ред.). Це буде декілька кіноновел про різні періоди мого життя. Найголовніша - про мою любов: як мій майбутній чоловік Леонід Черновецький зворушливо залицявся до мене, його перший букет мені – тюльпани, який я засушила і зберігаю дотепер. Про його ставлення до мене ще в 2004 році відгукувалася пастор Софія Жукотанська (мама коханки мера Олени Савчук - ред.). Ми тоді дуже дубре з нею спілкувалися", - розповіла Аліна Айвазова.

Нагадаємо, нещодавно вибухнув сканадал через коханку Леоніда Черновецького Олену Савчук. Тоджі Аліна Айвазова подала на розлучення, але  через деякий час забрала заяву і попросила суд не розглядати дану справу, за матеріалами: Сегодня .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1436 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]