Сб, 2024-04-20, 01:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
Акт про відмову Тимошенко їхати до Києва на допит Тарути сфальсифікований, - стверджує Власенко
Інші останні Політичні новини
Захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що акт про відмову його підзахисної від етапування до Києва на засідання суду по розгляду справи про вбивство народного депутата Євгенія Щербаня сфальсифікований. Про це він сказав сьогодні, 2 квітня, під час засідання Печерського районного суду Києва, в ході якого у справі про вбивство Щербаня будуть допитувати голови ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергія Таруту, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Даний акт повністю фальсифікований. Я вчора був в Харкові і спілкувався з Юлією Тимошенко, вона чітко і конкретно висловила свою вимогу присутнім", - підкреслив Власенко.

Разом з тим, судовий секретар зачитав акт, підписаний посадовими особами Качанівської колонії, в якому йдеться про відмову Тимошенко бути доставленою до суду.

Як повідомлялося, у Державній пенітенціарній службі заявили, що Тимошенко відмовилася від етапування до Києва на сьогоднішнє судове засідання для участі в допиті Тарути в якості свідка у справі про вбивство Щербаня. Як йдеться у повідомленні, пенітенціарної службою був складено відповідний акт про відмову Тимошенко від етапування до Києва. Акт переданий до суду.

Зазначимо, що вранці 1 квітня захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що Тимошенко хоче бути присутньою при допиті бізнесмена Сергія Тарути на суді у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: допит Тарути, власенко, акт, Київ, сфальсифікований, відмову Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]