Вт, 2024-03-19, 12:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:54
Активісти у Харкові принесли Кернесу заяву на складення повноважень
Інші останні Новини з регіонів України

 У Харкові у понеділок, 23 вересня, увечері кілька десятків активістів прийшли в готель Національ, де за їх даними знаходиться мер міста Геннадій Кернес, і стали вимагати зустрічі з ним. Про це повідомляє АТН.

Активісти принесли з собою надруковану заяву про складення повноважень від імені Кернеса, і вимагали його, підписати. Дорогу активістам перекрила охорона політика. Мер до активістів не вийшов, на місце приїхали кілька машин міліції та заступник Кернеса Ігор Терехов, який запропонував заяву принести до міськради.

Активісти пообіцяли в найближчі дні поїхати в Київ і звернутися особисто до президента Петра Порошенка. Активісти розійшлися, так і не зустрівшись з мером. Акція пройшла без пригод.

Нагадаємо, раніше в Харкові побилися прихильники і противники мера Геннадія Кернеса. Учасники акцій Євромайдана і Антимайдана закидали один одного яйцями і обливалися водою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: харкові, активісти, Кернесу заяву, складення повноважень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]