Сб, 2024-04-20, 11:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:39
Алею пам'яті Кузьми "Скрябіна" відкрили у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У парку "Позняки" в Києві з'явилася Перша всеукраїнська алея патріотів пам'яті Кузьми "Скрябіна". Також у парку відбулася акція "Посади "Дерево-пісню". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Участь в акції взяли також представники районної влади, українські музичні виконавці, громадські діячі та небайдужі кияни. На алеї висаджували клени. На кожному дереві встановлена табличка зі словами пісень. Усі, хто долучився до проекту, взяли участь у зйомках фільму "Алея патріотів".

"У Дарницькому районі є багато дітей, тут найбільша кількість школярів порівняно з іншими районами міста. І приємно, що саме тут ми садимо прекрасну алею. Я дуже сподіваюся, що найближчим часом, коли парк ще більше зазеленіє, він привертатиме до себе увагу молоді і стане осередком поціновувачів усього українського і шанувальників творчості Кузьми", – зазначили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що у Львові на честь Кузьми назвуть сквер.

Нагадаємо, співак загинув у ДТП на Дніпропетровщині 2 лютого. Смерть легенди української музики стала шоком для всієї країни. Кузьму проводжали в останню путь тисячі людей у багатьох містах країни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 891 | Додав: adminA | Теги: Києві, Алею пам'яті Кузьми Скрябіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]