Сб, 2024-04-20, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:45
Alfa Romeo отримає унікальний двигун
Інші останні Новини світу

Alfa Romeo в 2013 році має отримати новий справді унікальний двигун. Йдеться про чотирициліндровий мотор з турбонагнітачем і прямим впорскуванням об'ємом 1,8 л, який видаватиме 300 к.с. Причому в даному випадку мова йде не про двигун для гоночних машин, а про силовий агрегат для звичайних серійних автомобілів, пишуть "Автоновости".

Правда, слід зазначити, що 300 л.с. - це буде максимум для даного мотора. Його також почнуть випускати в менш потужних версіях, адже далеко не всім покупцям потрібно мати такий великий "табун" під капотом.

Взагалі, 2013 рік є для Alfa Romeo дуже важливий. Адже саме в 2013 році італійці планують вийти на американський ринок, поновити більшість своїх моделей і показати абсолютно новий задньоприводний седан, який буде побудований на платформі американського Chrysler.

У тому ж році повинен з'явитися і середньомоторний суперкар 4C, який, до речі, і оснащуватиметься 1,8-літровим мотором.

Як повідомлялося, компанія Alfa Romeo привезла на Женевський автосалон не якийсь там банальний хетчбек, а центральномоторний суперкар. Лише зовнішній вигляд чого вартий - плоть і кров купе 8C Competizione, весь тираж якого (500 екземплярів) викупили зразу, як той з'явився. Новинка отримала індекс 4C Concept - за сидіннями тут встановлено 4-циліндровий турбомотор, вже відомий з моделей 159 або Giulietta. Маючи об'єм 1750 "кубиків", він видає 200 "конячок".

Який же це спорт, якщо нині навіть деякі мінівени потужніші? Але італійці знаються на швидкісних машинах - в історії тієї ж Alfa Romeo їх чимало. Завдяки широкому використанню алюмінію і вуглепластику чотириметрове купе важить лише 850 кг. В результаті 4C Concept, оснащена "роботом" з подвійним зчепленням, розганяється до "сотні" менш ніж за 5 секунд і може досягти 250 км/год.

Мала вага у поєднанні із заднім приводом і мотором за передніми сидіннями - це задоволення від їзди. Плюс традиційна для Alfa Romeo хитра схема підвіски - чотириважіль спереду і стійкі "МакФерсон" ззаду. Баланс по осях 40/60 на користь, звісно, задньої.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1191 | Додав: nowyny | Теги: Alfa Romeo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]