Вт, 2024-04-23, 18:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:15
Алієв розкритикував Сьоміна в прямому ефірі. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

В черговий гучний скандал вляпався Олександр Алієв. Півзахисник київського "Динамо" під час товариського матчу на зборах в Іспанії з московським "Спартаком" розкритикував головного тренера команди Юрія Сьоміна, не підозрюючи при цьому, що його слова чутно в онлайн трансляції матчу (слухати з 17:12), яку вели організатори турніру.

Олександр журиться футболістові московського клубу, що "раніше був колектив, а зараз балаган", що тренера "взагалі не сприймають", а легіонерам найголовніше "бабло" і тренер їх зовсім розпустив.

Невдоволення футболіста викликає і тренувальний процес: "Ми граємо в одне й те саме. Кожен день у нас одне і те ж. Все одне і те ж. Взагалі нічого нового".

Олександр Алієв та Юрій Сьомін вже прокоментували ситуацію. Футболіст не назвав лише все це провокацією і пообіцявши переламати автору запису "голову, ноги і все підряд".

"Та ні, ви що... Повна маячня якась. Хто це взагалі виносить? Звідки це взагалі вийшло? Це провокація. Просто мені цікаво, хто це... Звідки все це писалося..."

"Знаєте, я не звертаю уваги. "Доброзичливців" дуже багато. Просто одне можу сказати - якщо я дізнаюся, хто це, я просто переламаю голову, ноги і все підряд", - цитує "Сегодня" Алієва.

Олександр також заявив, що легко впізнає чиїх рук це справа: "У мене є, до кого звернутися. Я дізнаюся, хто це зробив".

А Юрій Сьомін коментувати запис не став і навіть слухати не захотів: "Я вперше про це чую. Я не хочу про це говорити. І не хочу це коментувати. Мене це питання абсолютно не хвилює... Навіть не буду знайомитися. Є футбол. Футбол визначає все. Можна що завгодно говорити. А визначає все футбольне поле - коли людина виходить, як вона грає. Будемо дивитися на футбольне поле. А хто чого говорить, мене не цікавить".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1126 | Додав: nowyny | Теги: Алієв, Сьомін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]