Чт, 2024-03-28, 22:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:41
Американка злякавшись, що помре за два роки, схудла на 130 кг
Інші останні Новини світу

54-річна британка Керол Райт два роки тому важила майже 200 кілограмів. Через таку надмірну вагу жінці доводилося сидіти на стільцях з каменю, бо пластикові ламалися під нею, пише Medikforum.ru.

Одного разу лікар заявив цій жительці Манчестера, що вона помре протягом двох років, якщо нічого не зробить зі своєю вагою.

"Це було жахливо чути, і я навіть не знала, до кого звертатися по допомогу, щоб лікувати ожиріння", - згадує Керол.

За дев'ять місяців перед цим жінка виходила зі свого будинку всього чотири рази. Вечори вона проводила за улюбленим заняттям - поглинанням котлет, картопляного пюре, бобів, хліба з маслом, а також інших закусок і вина.

"Я займалась тільки тим, що сиділа за комп'ютером або дивилась телевізор. Опинилася в пастці не тільки свого будинку, а й свого тіла. І це при зрості 162 см!" - розповіла Керол.

Почувши попередження лікарів, вона взялася лікувати ожиріння самостійно. Після першого ж тижня здорового харчування вона схудла на 6 з гаком кг.

Протягом наступного року Керол щомісяця втрачала саме цей обсяг ваги. Загалом жінка скинула 130 кілограмів і схуднула на 12 розмірів.

Незабаром жінка схудла настільки, що навіть змогла піти зі своїм 15-річним сином поплавати в басейн.

Володарка титулу "Схуднення року 2011" Керол тепер дотримується збалансованої дієти, до якої входять салат з тунцем або шинкою на обід, ягня з домашнім каррі або запіканка з м'яса з картоплею на вечерю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1651 | Додав: nowyny | Теги: Керол Райт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]