Сб, 2024-04-20, 06:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:39
Американська компанія General Electric зацікавилась Україною - Гройсман
Інші останні Економічні новини

Список великих американських компаній, які мають інтерес працювати на українському ринку та інвестують в економіку країни, може невдовзі поповнитися відомою корпорацією General Electric. Про це зазначив під час прес-конференції у четвер, 16 червня, в Національному прес-клубі в Вашингтоні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Укрінформ.

"Американські компанії по сьогодні інвестують в Україну. Серед них присутні Philip Morris, Cargill, Westinghouse та багато інших. Я сьогодні почув, на мій погляд, зацікавленість від General Electric та інших компаній, які зараз вивчають можливості українського ринку", - зауважив глава уряду України.

Він поінформував, що буквально перед прес-конференцією мав зустріч у Торговельній палаті США з представниками американського бізнесу.

"У нас є достатньо гарний досвід взаємодії, однак потенціал наших двосторонніх економічних відносин недорозвинутий", - зауважив український прем'єр.

Він також зазначив, що уряд поступово здійснює реформи та інші кроки, які дозволять "підвищити комфорт бізнесу в Україні". Глава уряду підкреслив, що у бізнесу та у влади завдання та цілі однакові.

"Я зацікавлений в тому, щоб бізнес в Україні був успішним, це дасть можливість зробити успішною Україну, і ми це дуже чітко усвідомлюємо", - наголосив Володимир Гройсман.

Раніше Гройсман повідомив, що на поточний момент завданням уряду є створення умов для інвестицій в Україну.

"Завдання уряду - зробити розумні регулювання, зробити систему стабільною, щоб ви (інвестори – ред.) могли прогнозувати інвестиції в економіку, - сказав Гройсман. - У мене немає сумнівів у тому, що ми створимо умови, щоб можна було вкладати кошти".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, американська компанія General Elect, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]