Ср, 2024-04-24, 07:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:06
Ані Лорак та Діма Білан стали головними переможцями премії МУЗ-ТВ
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Головними переможцями телевізійної премії МУЗ-ТВ. Перезавантаження за 2013 рік стали виконавці Ані Лорак та Діма Білан.

Варто зазначити, що Білану вдалося перемогти Івана Дорна, Grisha Urgant, Валерія Меладзе і Григорія Лепса. Примітно, що його приз отримала продюсер Яна Рудковська, співак з'явився потім, передає РИА "Новости".

"Перепрошую. Я забіг в медпункт, забинтував собі руку. Вчора на репетиції отримав подряпину, яка сьогодні почала проявлятися. Я навіть не думав, пішов собі. Щиро дякую", - подякував він публіці за свою шосту нагороду МУЗ-ТВ.

У категорії Найкраща виконавиця перемогла Ані Лорак, обійшовши Йолку, Віру Брежнєву, Єву Польну і Нюшу.

Крім того, "Найкращою піснею" стала композиція Івана Дорна "CoТNТDorn". "Найкращим кліпом" названо відео гурту "Вінтаж" feat. DJ Smash на пісню "Москва". "Найкращою поп-групою" стала група "Градуси".

"Найкращим хіп-хоп проектом" названа група "Каста", а "Проривом року" стала Поліна Гагаріна, яку також назвали найстильнішою зіркою. "Найкращим дуетом" стали Валерій Меладзе feat. Вахтанг, а "Найкращим концертним шо"у - Різдвяні зустрічі Алли Пугачової.

Спеціальні премії отримали Володимир Познер "За внесок в життя" і Жанна Агузарова "За внесок в музичну індустрію". Примітно, що на церемонії виступив Psy, який заспівав Gangnam Style. Йому також вручили спецприз "За світовий прорив року".

"Це вперше в моєму житті і у всій моїй кар'єрі, коли я опинився тут в Росії. Коли ти кудись приїжджаєш вперше, ти не знаєш чого очікувати, тому що в тебе немає достатньо інформації. Тепер я бачу, що дуже багато росіян дійсно люблять мене. Я тут популярний", - прокоментував співак. Потім він подякував по-російськи "Спасибі, Russia!"


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1263 | Додав: adminA | Теги: головними переможцями премії МУЗ-ТВ, Ані Лорак, Діма Білан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]