Чт, 2024-03-28, 17:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:18
Анонс - "Динамо" – "Олімпік" і ще один суботній матч 20-го туру УПЛ
Інші останні Спортивні новини

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 20-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Динамо" – "Олімпік", "Дніпро" – "Чорноморець".

"Дніпро" – "Чорноморець"

4 березня. 14:00. Дніпро. "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Анатолій Жабченко

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

У попередньому турі "Чорноморцю" за рівної гри вдалося здобути перемогу в матчі проти "Карпат". Підопічні Олександра Бабича ще восени відзначалися тим, що чудово використовували свої нечисленні нагоди і стабільно поповнювали свій очковий доробок. Але і "Дніпро" зумів скористатися чи не єдиним гольовим моментом біля воріт "Зірки" у матчі 19-го туру УПЛ.

Від цієї гри слід очікувати багато боротьби і так званого "весняного футболу". Вважаю, що "Чорноморець" виглядає дещо міцніше, проте не будемо забувати, що у складі "Дніпра" грає "залізний" Руслан Ротань, який допомагає своїй команді здобути результат навіть в безнадійних ситуаціях. У будь-якому випадку на полі будуть грати рівні колективи, і нічийний рахунок виглядає дуже ймовірним, проте не виключено, що одна з команд зможе здобути мінімальну перемогу.

Орієнтовні склади команд

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Нагієв, Сваток, Лопирьонок, Польовий – Кочергін, Ротань, Кожушко – Довбик, Баланюк

"Чорноморець": Каневцев – Люлька, Мартиненко, Хочолава, Каплієнко – Ковалець, Смірнов, Карноза, Третьяков, Кабаєв – Джордже Дос Сантос

"Динамо" – "Олімпік"

4 березня. 17:00. Київ. НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

В цьому матчі є однозначний лідер і аутсайдер пари. Київські динамівці – безумовний фаворит зустрічі.

Дискваліфікованих гравців перед цим матчем немає, але є проблеми зі здоров’ям у "олімпійців" Гриня і Олійника, які не візьмуть участь у матчі. У киян вже давно лікується Даніло Сілва і також грати не зможе.

Що стосується самого поєдинку, то слід очікувати закритої гри від донецької команди. Підопічні Романа Санжара в цьому матчі будуть задоволені результатом, якщо їм вдасться зачепитися і за нічию, а це означає, що з перших же хвилин "Олімпік" буде розраховувати лише на контратаки і великими силами вперед ходити не буде. Динамівцям, в свою чергу, необхідно буде якнайшвидше забити перший м’яч у ворота свого суперника, щоб уникнути нервової кінцівки поєдинку.

Орієнтовні склади команд

"Динамо": Рудько – Морозюк, Пантіч, Віда, Антунеш – Рибалка, Буяльський, Шепелєв, Ярмоленко, Гонсалес – Бєсєдін

"Олімпік": Махарадзе – Парцванія, Гришко, Емерсон, Федорів – Цимбалюк, Богданов, Шестаков, Моха, Нємчанінов – Матяж.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: суботній матч 20-го туру УПЛ, Динамо – Олімпік, анонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]