Пт, 2024-04-19, 05:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:19
Анонс матчу - Ворскла – Динамо
Інші останні Спортивні новини

  29 тур УПЛ. 19:30. Полтава, Ворскла ім. О. Бутовського. Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Олександр Дердо.

Динамо перемагає в 7 матчах УПЛ поспіль, але наздогнати Шахтар киянам все одно не вдається – після прогнозованого успіху в донбаському дербі "гірники" знову відірвалися на 6 пунктів. Це означає, що "біло-сині" не мають права втрачати очки проти Ворскли у центральному поєдинку туру. Однак два попередні виїзди в Полтаву завершувалися для них лише нічиїми.

Статистика протистояння – 48 матчів: 4 перемоги Ворскли, 9 нічиїх, 35 перемог Динамо

Тиждень тому Динамо розгромило Верес, використавши свою зброю – навіси у штрафний майданчик. Чудово проявив себе Бєсєдін, який повинен зберегти за собою місце в старті навіть з поверненням після дискваліфікації Мбокані. Ще один потенційний конкурент Артема – Мораєс – не тренується з командою.

Дебютний дубль Бєсєдіна, некрасивий трюк Марлоса, переможна серія Карпат і прорив Зорі. Підсумки 28-го туру УПЛ

Також через конфлікт з тренером знову не зіграє Хачеріді, а от лазарет Динамо спорожнів – Шапаренко, Кадар і Сидорчук вже набирають форму. Щоправда, на останніх двох Олександр Хацкевич поки що не розраховує. Сьогодні білоруський тренер може продублювати склад, який обіграв Верес.

Василь Сачко позбувся власних кадрових проблем, які, за словами наставника Ворскли, завадили його команді нав'язати боротьбу в гостях у Шахтаря. Повертаються в склад Кулач і Шарпар, готові також вийти на поле нещодавно травмовані Васін, Кравченко та Чижов. Полтавці, схоже, зіграють з Динамо оптимальним складом.

Попередній матч
18.03.2018. 24-й тур чемпіонату України-2017/2018
Динамо – Ворскла – 4:0
Голи: Бєсєдін, 4, Бурда, 54, Циганков, 63, Хльобас, 88

Ворскла ще має 4 бали гандикапу перед Зорею у боротьбі за бронзові медалі, але сьогодні луганці можуть наблизитися впритул у турнірній таблиці. "Зелено-білим" не менше за Динамо потрібно набирати очки, тому тренерський штаб не має права прогадати зі стратегією на гру. Побачимо, чи це буде глуха оборона, чи активний пресинг з високою лінією захисту.

Орієнтовні склади

Ворскла: Ткаченко – Пердута, Даллку, Чеснаков, Ребенок – Кравченко, Шарпар – Васін, Кулач, Кобахідзе – Коломоєць.

Динамо: Бойко – Кендзьора, Бурда, Шабанов, Піваріч – Буяльський, Гармаш – Циганков, Шепелєв, Вербіч – Бєсєдін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 652 | Додав: adminA | Теги: анонс матчу, Ворскла – Динамо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]