Ср, 2024-04-24, 09:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:29
Анонсував візит Тіллерсона в Україну Порошенко
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Очікується, що держсекретар США відвідає Україну в липні.

Президент України Петро Порошенко повідомив, що державний секретар США Рекс Тіллерсон відвідає Україну в липні. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, показаному в неділю ввечері.

"Ми очікуємо вже в липні візит держсекретаря США Тіллерсона до Києва, де теж будуть продовжені наші напрацювання у Вашингтоні", - сказав Порошенко.

Глава української держави зазначив, що найближчим часом заплановані важливі міжнародні переговори, зокрема візит президента України до Франції 26 червня, а також візит генерального секретаря НАТО до Києва в липні.

Нагадаємо, 20 червня Петро Порошенко у Вашингтоні провів зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом США Майком Пенсом, міністром оборони Джеймсом Меттісом, держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, міністром енергетики США Джеймсом Перрі, директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, президентом Світового банку Джимом Ен Кімом.

Зокрема, на зустрічі з Тіллерсоном обговорювалися шляхи надання оборонної зброї для України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 817 | Додав: adminA | Теги: україна, візит Тіллерсона, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]