Вт, 2024-03-19, 08:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:03
Атаку окупантів на Маріуполь бійці "Азову" та прикордонники відбили
Інші останні Надзвичайні новини

Біля населеного пункту Безіменне бойовики спробували прорватися до Маріуполя з боку Новоазовська.

Бій прийняли прикордонники та бійці батальйону "Азов". Атаку терористів вдалося відбити. У бою загинув прикордонник, ще один поранений, передає УНІАН.

У місті триває набір до загонів добровольців для захисту Маріуполя. З майбутніми бійцями працює батальйон "Азов": чоловіків навчають поводженню зі зброєю та навичкам тактичного бою.

Нагадаємо, 27 серпня російські війська вторглися до України і захопили місто Новоазовськ Донецької області, заблокувавши його танками, і провели там зачистку, в результаті чого вивезли в невідомому напрямку всіх людей без місцевої реєстрації для допиту про мету перебування в місті.

Російські війська закріпилися й окопалися на околицях міста. У центрі Новоазовська піднято прапор угруповання "ДНР" замість українського.

Місто розташоване за 15 кілометрів від кордону з Росією і за 44 кілометри на схід від Маріуполя, який українські війська взяли під контроль у червні. Ця частина Донецької області раніше була відносно спокійною.

Раніше повідомлялося, що військовослужбовці Збройних Сил України разом з жителями Маріуполя продовжують зміцнювати місто, аби не допустити вторгнення російських військ і бандформувань у Запорізьку та Херсонську області.

Створено своєрідний форпост українських військ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: бійці Азову, Маріуполь, атаку окупантів, прикордонники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]