Пт, 2024-03-29, 10:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
Аваков: у новій поліції не буде некомпетентних і брудних "ментів"
Інші останні Офіційні новини

Мітинги міліціонерів, що не пройшли атестацію, не зупинять реформу міліції, написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Жоден мітинг міліціонерів, які не пройшли тести та атестацію, не змінить моєї рішучості: у новій поліції не буде не компетентних і брудних "ментів"! Будуть тільки "копи", що користуються довірою людей! Це принципово! По-іншому не буде!", - підкреслив Аваков.

На його думку, мітинг проти реформи міліції організували "автори" брудних схем, які руйнуються відповідними кадровими змінами.

"Я навіть радий, що це сталося - нарив розкрився - будемо діяти ще швидше і рішучіше! Розворушили вулик. Руйнується уклад життя? Великі і малі годівниці? Для вас, вчорашні, так і буде. Хочете поваги від людей і гідні зарплати? - прийміть нову ідеологію поліції!", - додав Аваков.

Нагадаємо, за словами міністра, більше третини тих, що здають тести, показали дуже низький результат, несумісний з подальшою службою.

9 грудня Президент Петро Порошенко наклав вето на законопроект №3225, який регулює заміну слова "міліція" на "поліція" в документах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 789 | Додав: adminA | Теги: брудних ментів, нова поліція, не буде некомпетентних, аваков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]