Сб, 2024-04-20, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:32
Авдіївка залишається гарячою точкою. Десятки обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За добу, що минула, російські терористичні угруповання 79 разів вели вогонь по позиціях українських захисників уздовж всієї лінії розмежування.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Бойовики і далі застосовують проти сил АТО зброю великого калібру. Обстрілюючи позиції сил АТО в районах Пісків, Майорська, Зайцевого, Луганського, Кам’янки, незаконні збройні формування 16 разів завдавали вогневих ударів з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм.

Найактивніші дії ворога спостерігалися поблизу Авдіївки, де противник з мінометів та зброї меншого калібру 19 разів обстріляв позиції ЗСУ.

Також неодноразово найманці вели вогонь у напрямку Станиці Луганської, Невельського, Опитного, Гнутового, Зайцевого та Мар’їнки.

З озброєння бойових машин піхоти обстрілів зазнали опорні пункти українських сил у районах Луганського, шахти "Бутівка" та Новотроїцького.

Як зазначають у прес-центрі АТО, порушення режиму тиші бойовиками спостерігається як вдень, так і вночі. У першому випадку ворог часто стріляє по своїх позиціях з метою дискредитації бійців Збройних Сил України в очах мирного населення, а в другому – користуючись тим, що спостережних місій ОБСЄ в цей час поблизу лінії розмежування немає.

Повідомляється також, що, аби утримати свої позиції, підрозділи Збройних Сил України 8 разів відкривали вогонь у відповідь.

Напередодні в штабі повідомляли, що найбільшу активність ворог виявляв на ділянці фронту Горлівка - Ясинувата і під Авдіївка.

Нагадаємо, з кінця березня бої за промзону Авдіївки йдуть фактично в цілодобовому режимі. Про те, що артобстріли під Авдіївкою переросли у важкі бої, штаб АТО вперше повідомив 23 березня. Російська гібридна армія зосередила серйозні сили в Ясинуватій, Мінеральному і Яковлівці та безуспішно намагається посунути лінію фронту на захід. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: Авдіївка, десятки обстрілів, гаряча точка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]