Чт, 2024-04-25, 19:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:25
Авто Євгена Терехова зіткнулося з фурою Ахметова. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Кандидат у мери Павлограда Євген Терехов потрапив у ДТП і був доставлений в лікарню з закритою черепно-мозковою травмою. Про це повідомила представник управління Національної поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська, передає УНІАН.

"НП сталася в 5 год. 40 хвилин сьогодні на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине біля села Межирич. Автомобіль Porshe Cayene, за кермом якого перебував Терехов, зіткнувся з фурою МАЗ. У результаті Терехов отримав травми і доставлений ​​в реанімаційне відділення лікарні в Павлограді. У нього закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку. Стан середньої тяжкості", - зазначила Старчевська.

За її словами, більше ніхто не постраждав.

Наразы проводиться розслідування причин ДТП. Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook глава прес-центру партії УКРОП Євгенія Кравчук, Терехов втратив пильність через втому.

"Позначилися події останніх днів, в яких він брав участь. Крім того, ділянка дороги на якій сталася аварія, в такому ж стані, як і більшість доріг в нашій країні", - написала Кравчук.

Також повідомляється, що автомобіль, на якому він пересувався, належав людині, яка підтримував його і партію на виборах.

"Терехов повідомив, що причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху з боку водія вантажівки мережі супермаркетів "Брусничка" (входить в бізнес-структуру Ріната Ахметова), який підрізав його автомобіль. Через це машина Терехова зіткнулася з іншою вантажівкою. За кермом він не засинав. Терехов сподівається, що зв'язку між ДТП і приналежністю вантажівки головному спонсору "Оппоблоку" немає і це просто прикрий збіг обставин", - дописала згодом Кравчук.

За її словами, в лікарні Терехов здав всі аналізи, з яких буде зрозуміло, в тому числі і те, чи був в його крові алкоголь.

"Він наполягає, що на місці ДТП співробітники правоохоронних органів не пропонували йому пройти експрес-тест на визначення стану сп'яніння, всі необхідні аналізи він здав у лікарні", - йдеться в повідомленні.

За даними сайту Павлограда 5632.com.ua, його автомобіль рухався з боку Дніпропетровська. На ділянці, де дорога звужується, Терехов, як повідомляють свідки, на великій швидкості врізався в фуру АТБ.

Посилаючись на лікарів сайт повідомив, що Терехова врятувала подушка безпеки.

Сам Терехов розповів про подробиці ДТП в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я можу сказати, що мені ніхто не давав дихати в трубку на місці ДТП. Не було в мене швидкості до 200 км. І ніяких грошей в машині не було - там були особисті речі людини, яка давала мені машину, і мої особисті. Але ніяких пачок грошей там не було. Я їхав приблизно 120-130 км/год по трасі. Йшов по прямій на обгін по лівій стороні, а по правій стороні їхала (вантажівка) "АТБ", а за нею - (вантажівка) "Брусничка". Коли я почав рухатися на обгін, "Брусничка" різко йде вліво на мою (машину), я - по гальмах. І мене "виводить" рівно під колеса "АТБ". Те, що випадково "АТБ" і "Брусничка" разом опинилися - не думаю. Припущення різні можуть бути", - сказав він.

Терехов зазначив, що в машині він був один, їхав додому. Рану на голові йому зашили лікарі, він почуває себе нормально.

Нагадаємо, 27 жовтня 9 членів Центрвиборчкому підтримали проект рішення про те, що другий тур виборів мера Павлограда не може відбутися, оскільки в протоколі територіальної виборчої комісії зазначено, що в місті проживає менше 90 000 виборців. Терехов стверджував, що в "ЦВК у день голосування було виставлено 90 255 людей, таким чином, другий тур повинен бути призначений".

Відповідно до закону про місцеві вибори, вибори сільського, селищного, міського (у містах, де кількість виборців менше 90000) голови проводяться за мажоритарною системою відносної більшості в єдиному одномандатному виборчому окрузі - тобто в один тур.

29 жовтня Київський апеляційний адміністративний суд за скаргою Терехова визнав протиправноюм постанову ЦВК про скасування другого туру виборів мера Павлограда.

У другий тур виборів мера Павлограда вийшли Євген Терехов (УКРОП) і Анатолій Вершина ("Опозиційний блок").

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: авто Євгена Терехова, фура Ахметова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]