Сб, 2024-04-20, 02:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:04
Автобус протаранив відбійник і завис над річкою, - приголомшлива ДТП у Києві. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
У середу, 3 квітня, у Києві на Московському мосту автобус протаранив відбійник і завис над річкою. Про це повідомив свідок ДТП, пише "Обозреватель".

"Приблизно о 19.30 автобус ЛАЗ без "гармошки" протаранив близько 40 метрів відбійника і вилетів на узбіччя, зависнувши над річкою Десенкою. ДТП сталася біля зупинки "Парк Дружби народів", - повідомив він.

На відео, наданому очевидцем, видно розкидані на дорозі уламки автобуса. На місце аварії приїхали чотири машини швидкої допомоги.

"Тільки що їхав у бік Троєщини - починаючи від зупинки "Московський міст" (або як вона правильно) праворуч на узбіччі відбійник, знесений у довжину метрів на 100, рейсовий автобус, що стоїть майже біля обриву в Десну і чоловік, живий, але покалічений, на асфальті", - написав на форумі zugunder.com користувач "медбрат".

"Навіть не віриться, що я пишу це через годину після події... Автобус несло по всьому Московському мосту, відмовили гальма, нас кидало від бортика до бортика, повибивало шибки та двері, які придавили мене, завдяки чому я не вилетіла на дорогу. Потім я пам'ятаю, як з мене змивали чужу кров і один добрий чоловік на руках відніс мене в свою машину й відвіз додому. Вже не знаю, як я згадала адресу. Ні з чим не можу порівняти цю карусель смерті, яка оминула мене. Але я не відчуваю пальців, які набирають цей текст. Дякую вищим силам, потерпілих багато, але ніхто не загинув", - написала на своїй сторінці "Вконтакте" користувач Олена Бєлкіна, яка їхала у автобусі.

В січні у Запоріжжі внаслідок зіткнення пасажирського мікроавтобуса й легкового автомобіля на дамбі ДніпроГЕСу постраждали 10 осіб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1120 | Додав: adminA | Теги: дтп, відео, автобус, відбійник, Київ, річка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]