Сб, 2024-04-20, 06:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:17
АвтоМайдан конфіскував у Ківалова "замок Гаррі Поттера". ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Сьогодні, 30 серпня 2015 року, активісти діючих в Одесі українських патріотичних організацій, зайняли Будинок прийомів так званого "Міжнародного гуманітарного університету" (МГУ) на 8-ій станції Великого Фонтану, що більш відомий одеситам як "замок Гаррі Поттера". Про це у соцмережах повідомляють організації "Автомайдан", "Рада громадської безпеки" і "Правий сектор", пише одеська газета "Думская".

Активісти знесли браму, встановили на території "замку" прапор України та символіку Автомайдану, зайняли будівлю й наразі фотографуються з розкішними предметами інтер'єру, зокрема, знаменитим золотим диваном і портретами одіозного екс-"регіонала", обраного від 135-го округу народного депутата Сергія Ківалова.

"Пам'ятайте, це один з "корпусів" Міжнародного гуманітарного університету. Насправді це багатоповерховий будинок зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом, яхтами. Коротше, все для студентів. Сьогодні тут нарешті день відкритих дверей. Запрошуємо усіх бажаючих подивитися, як насправді живуть "студенти" МГУ!", - йдеться в повідомленні Автомайдану.

Опоненти Ківалова зазначають, що побудовано замок безпосередньо на березі Чорного моря, чим порушує українське законодавство, адже паркан навколо будинку перекриває вільний доступ до моря.

Охорона об'єкту, згідно інформації, що наводиться, намагалася чинити опір, але була нейтралізувати переважаючими силами громадських активістів.

Станом на 16.15 прибули співробітники МВС, уточнює "Hromadske.TV".

Як вже повідомлялося, у червні 2015 року з'явилася інформація про відкрите Генеральною прокуратурою України кримінальне провадження за фактом закликів до сепаратизму, що могли міститися у авторській статті Ківалова під назвою "Настав час готувати Конституцію Одещини".

Як заявляв колишній голова Одеської ОДА Ігор Палиця, він особисто давав свідчення по даній справі.

У велику політику засновник та фактичний керівник Одеської юридичної академії та Морської партії України потрапив перед президентськими виборами 2005 року, коли він за сприяння Віктора Януковича очолив Центральну виборчу комісію.

Штаб Віктора Ющенко тоді звинувачував Ківалова у масових фальсифікаціях результатів голосування, а у ЗМІ стали поширюватися зневажливі прізвиська "Кідалов" та "Підрахуй".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: замок Гаррі Поттера, автомайдан, Ківалов, конфіскація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]