Сб, 2024-04-20, 10:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:56
Автомайдан стане "системним рухом" і бачить Кличка лідером опору
Інші останні Надзвичайні новини
Активісти Автомайдану підтримали Віталія Кличка як лідера опору і звернулися до депутатів-"регіоналів". Про це йдеться в заяві Автомайдану, поширеній у Мережі.

Автомайдан називає те, що сталося в країні, "сумішшю сценарію Путіна-Медведчука-Клюєва і бажанням Януковича і Ко втримати владу".

"На це наклалася нездатність опозиції домовитися про єдиного лідера для консолідації суспільства та бажання окремих лідерів опозиції прилаштувати особисті інтереси", - йдеться в заяві.

Тому активісти вирішили самостійно підтримати Віталія Кличка. "У кризових умовах Автомайдан прийняв рішення підтримати Віталія Кличка як лідера опору, що зумовлено його послідовними діями і відсутністю торгу з владою за особисті інтереси", - йдеться в заяві.

"Але це не означає, що ми його будемо підтримувати, якщо він буде здійснювати кроки, які йдуть в розріз з баченням нашого колективу", - застерегли активісти.

Активісти звернулися до депутатів Партії регіонів із закликом змінити ситуацію в країні і не допустити кровопролиття.

"У ваших силах змінити ситуацію в парламенті і в країні. Досить боятися! Ви мужики чи ні?! Зробіть свій подвиг в цьому житті", - закликали активісти.

"Далі Автомайдан перейде в системний громадський рух, який буде контролювати діяльність влади, незалежно від її кольору. Рух незалежний від партій", - заявив Автомайдан.

Нагадаємо, 20 січня один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов заявив: "У найважчий і небезпечний час для народу України тільки один лідер був з людьми на першій лінії фронту! Це Віталій Кличко! Справжні дії в необхідний момент коштують набагато більше, ніж розмови, плани і стратегії. Автомайдан визначився з єдиним лідером опору і готовий підтримувати його в боротьбі з беззаконням, яке пронизало всі гілки влади, у боротьбі за встановлення правової Держави з людськими цінностями".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: системним рухом, кличка, Опору, автомайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]